2021. augusztus 4., Dominika, Domonkos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hiánypótló képzési anyag a környezetbarát építkezésről

A környezettudatos és a klímatudatos kifejezések mögötti fogalmak sokszor a legnagyobb jószándék mellett is összekeverednek. Ennek orvoslására dolgozta ki a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének oktatási munkacsoportja elismert szakemberek bevonásával A környezettudatos építés alapjai című online tananyagot.

Az egyesület bízik abban, hogy a frissen végzett és a már gyakorló szakemberek is új tudással, a munkájukba beépíthető, jól hasznosítható ötletekkel gazdagodnak.

Ez az online képzés olyan továbbképzési anyag, amely a környezettudatos és fenntartható tervezéshez, kivitelezéshez és üzemeltetéshez kapcsolódó témákat járja alaposan körbe, és ad részletes információt az egyes szakterületekről. Minden egyes anyagot a témában nagy gyakorlattal bíró szakemberek állítottak össze és adnak el, így garantáltan naprakész információkhoz jutnak az érdeklődők

– mondja Barta Zsombor, az egyesület elnöke, fenntarthatósági szakértő.

A kifejezetten felhasználóbarát, 12 alkalomból álló, egyenként nagyjából 90 perces, mp4-formátumú, képi és hanganyaggal felépített előadásokat az érdeklődők a nekik legmegfelelőbb módon és időpontban sajátíthatják el.

A Magyar Építész Kamara tananyagonként (2020/115) 1 továbbképzési pontot ír jóvá, mely az Építész Továbbképző Nonprofit Kht. közreműködésével érvényesíthető. 

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Műanyag: áldás és átok (videó) A BKK augusztusi akciója: hétfőnként diákbérlettel kedvezményes jegy váltható az állatkertbe Úgy tűnik, az új energiacímkéket még szoknunk kell Nem léphetsz kétszer ugyanabba a kiállításba: folyton változó tárlat vár a Balatonnál 100 éve nem látott árhullám volt Új-Zélandon (videóval)
Tovább a forrásra: octogon.hu
Vissza
Hírfolyam