2020. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hiánypótló képzési anyag a környezetbarát építkezésről

A környezettudatos és a klímatudatos kifejezések mögötti fogalmak sokszor a legnagyobb jószándék mellett is összekeverednek. Ennek orvoslására dolgozta ki a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének oktatási munkacsoportja elismert szakemberek bevonásával A környezettudatos építés alapjai című online tananyagot.

Az egyesület bízik abban, hogy a frissen végzett és a már gyakorló szakemberek is új tudással, a munkájukba beépíthető, jól hasznosítható ötletekkel gazdagodnak.

Ez az online képzés olyan továbbképzési anyag, amely a környezettudatos és fenntartható tervezéshez, kivitelezéshez és üzemeltetéshez kapcsolódó témákat járja alaposan körbe, és ad részletes információt az egyes szakterületekről. Minden egyes anyagot a témában nagy gyakorlattal bíró szakemberek állítottak össze és adnak el, így garantáltan naprakész információkhoz jutnak az érdeklődők

– mondja Barta Zsombor, az egyesület elnöke, fenntarthatósági szakértő.

A kifejezetten felhasználóbarát, 12 alkalomból álló, egyenként nagyjából 90 perces, mp4-formátumú, képi és hanganyaggal felépített előadásokat az érdeklődők a nekik legmegfelelőbb módon és időpontban sajátíthatják el.

A Magyar Építész Kamara tananyagonként (2020/115) 1 továbbképzési pontot ír jóvá, mely az Építész Továbbképző Nonprofit Kht. közreműködésével érvényesíthető. 

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Maradék nélkül, 3. rész – Az élelmiszerpazarlás hatásai a környezetre (videó) Hűtőkisöprés, avagy variációk bundás kenyérre Ez a 8 dolog semmiképp ne kerüljön a komposztba Rendkívüli mértékű aszály sújtja az Alföldet Nem készültek fel a klímaváltozással járó kockázatokra a világkereskedelem nagy csomópontjai
Tovább a forrásra: octogon.hu
Vissza
Hírfolyam