2021. október 28., Simon, Szimonetta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egyre népszerűbb a napelemes tetőcserép

Rövidesen újabb üzemben kezdődik meg a Terrán Generon napelemes tetőcserepek gyártása. A gyártó folyamatos növekedését mutatja, hogy nettó árbevétele megduplázódott az 5 évvel ezelőttihez viszonyítva.

Az ügyvezető hozzátette, hogy jelenleg a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. mindhárom hazai és két külföldi üzeme teljes kapacitással működik: megfelelő raktárkészlettel rendelkeznek, így nincsenek fennakadások a piac kiszolgálásában – mondta el a vállalat sajtótájékoztatóján Gódi Attila ügyvezető igazgató.

„Elérkeztünk arra a pontra, hogy a Generon gyártásához külön egységet építünk, az alkalmazott technológia és gyártósor pedig olyannyira egyedülálló lesz, hogy máshol nem találkozhatunk vele a világon” – mondta el az ügyvezető.

A beszámolón elhangzott, hogy jelenleg is többféle állami támogatás érhető el a gyermeket váró vagy nevelő családok számára, amelyek megnövelték a felújítási hajlandóságot. A vállalat képviselői ugyanakkor hangsúlyozták: a lakosság részéről is előrelátást igényel ez a támogatott beruházás, az esetleges drágulás és kapacitáshiány miatt érdemes mielőbb lépni.

A vállalat további kedvezményekkel igyekszik segíteni a vásárlókat: Kincsesház néven, egy közel három hónapos akció keretében, többféle akciós ajánlatot és energetikai szempontból fontos terméket tesznek elérhetővé a vásárlók számára.

Az építkezést, felújítást tervezők könnyebb eligazodását segíti a vállalat tavaly év végén életre hívott Tetotepitek.hu nevű információs platformja is.

A Terránt a napelemes Generon tetőcserépnek köszönhetően 2020-ban az Energy CIO Insights magazin Európa legjobb 10 napelemtechnológia-szolgáltatója között ismerte el. Emellett az innovatív tetőcserép 2021-ben – az eddigi legrangosabb elismerésként – a RedDot Termékdizájn díját is kiérdemelte.

A Terrán termékcsaládjai 2021-től a Hazai Termék védjegyet használók körét is erősítik. A védjegyes áru megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású termékhez juthatnak hozzá a vásárlók, hanem az ezeket előállító vállalkozásokat is segítik.

Neked ajánljuk
Fából készült felhőkarcoló magasodik egy svéd város fölé A fenntartható lakások a piacon is többet érnek, az új zöldhitel pedig a megvásárlásukban is segít Napelemes rendszerrel fednék le a csatornáikat a spanyolok? Glasgow-ban új pályára kellene állítani a klímavédelmi törekvéseinket Éheznek és pusztulnak a manátuszok Floridában
Tovább a forrásra: magyarepitok.hu
Vissza
Hírfolyam