2021. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Miért is ne lehetne egy egész házat újrahasznosítani?

A Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) új podcastsorozatban mutatja be a régi épületek újragondolásában rejlő fenntartható lehetőségeket.

Az Auditórium podcastok témája az újrahasznosítás az építészetben. A beszélgetések segítségével a MÉSZ szeretné megmutatni a széles közönségnek, hogy egy régi házat megéri megmenteni.

A sorozatban öt héten át minden kedden bemutatnak egy építészt és egy házat, amelybe sikerült új életet lehelni.

Az építészekkel Zubreczki Dávid építészeti mesemondó beszélget: a műsorvezető 15 éve foglalkozik építészeti témákkal újságcikkekben, tévé- és rádióműsorokban, ez az első alkalom, hogy saját podcastműsorral jelentkezik.

A május 25-től meghallgatható első adás vendége Zoboki Gábor, a Zoboki Design & Architecture építésze volt, aki az Operaházról mesélt. Az első évadban bemutatkoznak még:

  • Június 1.: Kovács Csaba és a Galya-kilátó
  • Június 8.: Csillag Katalin és a MOME
  • Június 15.: Nagy Csaba és a Vizafogó óvoda
  • Június 22.: Golda János és a Közlekedési Múzeum

További információ: epiteszforum.hu

Neked ajánljuk
Felértékelődhetnek az északi fekvésű ingatlanok Az építőipar rengeteg hulladékot termel – de van, amikor egyenesen újrahasznosítja azt Vértezd fel magad néhány trükkel, hogy kevesebb energiával védekezhess a közelgő őszi hideg ellen! Környezetvédelmi stratégiájának részeként zöldíti gépjárműflottáját a Vodafone Három év alatt harminc százalékkal csökkent a koalák száma
Tovább a forrásra: octogon.hu
Vissza
Hírfolyam