2022. május 23., Dezső
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A épületek zöld felújításáról tartanak workshopot

Az utóbbi idők beszerzési nehézségei és az orosz–ukrán háború miatt különösen felértékelődtek a minél inkább energia- és anyagtakarékosan megvalósítható beruházások, a zöldtechnológiák, az innovatív anyagok, a moduláris építészet, az újrahasznosítás, vagyis a fenntartható építésgazdaság.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) kiemelten fontosnak tartja ezt a szemléletváltást, amelynek az építőipari értéklánc minden szereplőjénél meg kell történnie a megbízótól a kivitelezőig egyaránt, a siker érdekében.

Ezért az ÉVOSZ Mérnöki Vállalkozások Tagozata a Greenology Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközponttal együtt a szemléletformálás jegyében egy négy alkalomból álló workshopot szervez.

A részletekről a www.evosz.hu, valamint a www.greenology.hu oldalakon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Fotó: Techa Tungateja/iStock/Getty Images Plus
Neked ajánljuk
Fenntartható beton készítésével kísérletezik a Facebook Az emelkedő tengerszint világszerte gondolkodásra készteti az építészeket Energiapozitív szálloda épül Norvégiában Az óceánok változó hőviszonyai hatással lesznek az időjárás-előrejelzésre is Négy ország a tengeri szélenergiáért, a gázimporttól való függés ellen
Tovább a forrásra: napi.hu
Vissza
Hírfolyam