2019. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Bingó! Megvan a játék a kora tavaszi délutánokra

A naptár tanúsága szerint már itt a tavasz, de sokszor olyan, mintha még bújócskázna velünk. Minden korai jelnek, hóvirágnak, rügynek örülünk: hívjuk fel rájuk a gyerekek figyelmét is. Ha a Crayola bingója segítségével egy játékos versenyt hirdetünk, még figyelmesebben követhetjük az évszakváltás apró jeleit.

A tavaszi bingóhoz egyszerűen nyomtassunk minden családtag számára egy oldalt a tavaszi bingóból. Ha jártunkban-keltünkben észreveszünk valamit a bingón szereplő tavaszi jelenségek közül, jelöljük meg. Akinek sikerül öt jelet összegyűjteni bármelyik irányban, annak bingója van: nyert!

Tavaszváró bingó Fotó: www.crayola.com

Klasszikus bingóként is használhatjuk a kinyomtatott oldalakat. Egyet daraboljunk fel, és sorba húzzuk ki a kis képeket egy dobozból vagy sapkából. Ismét az nyer, akinek először lesz bingója. Jó szórakozást!

Neked ajánljuk
A természet kész játszótér Száműzzétek a műanyagot a közös mindennapjaitokból! A klímaváltozás a rászoruló gyerekek tömegeinek nehezítheti meg az életét Számos helyen bozóttüzek tombolnak Izraelben Egyre többen vesznek részt a vándortáborokon
Tovább a forrásra: crayola.com
Vissza
Hírfolyam