2018. június 17., Alida, Laura
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Bingó! Megvan a játék a kora tavaszi délutánokra

A naptár tanúsága szerint már itt a tavasz, de sokszor olyan, mintha még bújócskázna velünk. Minden korai jelnek, hóvirágnak, rügynek örülünk: hívjuk fel rájuk a gyerekek figyelmét is. Ha a Crayola bingója segítségével egy játékos versenyt hirdetünk, még figyelmesebben követhetjük az évszakváltás apró jeleit.

A tavaszi bingóhoz egyszerűen nyomtassunk minden családtag számára egy oldalt a tavaszi bingóból. Ha jártunkban-keltünkben észreveszünk valamit a bingón szereplő tavaszi jelenségek közül, jelöljük meg. Akinek sikerül öt jelet összegyűjteni bármelyik irányban, annak bingója van: nyert!

Tavaszváró bingó Fotó: www.crayola.com

Klasszikus bingóként is használhatjuk a kinyomtatott oldalakat. Egyet daraboljunk fel, és sorba húzzuk ki a kis képeket egy dobozból vagy sapkából. Ismét az nyer, akinek először lesz bingója. Jó szórakozást!

Tovább a forrásra: crayola.com
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
„Egy doboznyi természet” – Pályázat általános iskola alsó tagozatosai számára „Ember és természet” fotópályázat 2018 8 meghatározó üzleti és fenntarthatósági trend 2018-ra A bébiruha bérelve jó igazán A gyerekek menthetik meg a Földet, csak érdekelje őket a dolog