2019. június 26., János, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Komoly témák és mókás dallamok: ez a Hahó Együttes

A Hahó Együttes 2010 óta neveli-tanítja szórakoztatva az óvodás-kisiskolás gyerekeket. Egyedi hangvételű dalaik témái a jelenkor kihívásai: a környezetvédelem, a tágabban értelmezett ökológiai és zöld gondolkodás.

Dalaik játékos, interaktív formában, közvetlen hangon a legkisebbeknek is segítenek megérteni, mi is az a fenntartható fejlődés, a környezettudatosság, miért és kinek rossz a globális felmelegedés, mitől lesz egészséges a táplálkozás és tudatos a vásárlás, miért fontos a testi-lelki egészség és egymás elfogadása.

A dalokat nemcsak az együttes, hanem a gyerekek is nagyon szeretik. A komolynak tűnő témák ellenére van tere a bulinak és a táncnak is!

Hahó Együttes – Földlakó Fotó: Hahó Együttes/youtube.com

„Együttesünk hisz abban, hogy a környezettudatos gondolkodás magját már egészen kis korban el lehet ültetni. Mi ezt a zenén, a táncon keresztül adjuk át a gyerekeknek” – olvasható az együttes hitvallásában.

Következő koncertjükre november 10-én, Debrecenben kerül sor.

  • Időpont: 2018. november 10. szombat 9 óra
  • Helyszín: Kölcsey Központ (Debrecen, Hunyadi u. 1–3.)
Neked ajánljuk
Erdő Ernő bácsi meséi 31-35. Miért jó, ha lovagol a gyerek? Hogyan csökkentsük a gyermekek élelmiszer-pazarlását? Minden országban hasonló változások kellenek ahhoz, hogy a Föld élhető maradjon Alakor, tönke, tönköly – Újból elterjesztenék az ősgabonafajtákat
Tovább a forrásra: imami.hu
Vissza
Hírfolyam