2019. június 17., Alida, Laura
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy hasznos és hulladékmentes adventi kalendárium

Manapság ezerféle adventi kalendáriumot szerezhetünk be az édességes opciók közül egészen a kozmetikumokat vagy épp ékszereket rejtő csodákig. De egyik sem olyan környezettudatos, mint a Felelős Gasztrohős játékos, online verziója.

Nincs is jobb annál, mint amikor újra gyereknek érezhetjük magunkat, és 24 napon keresztül nyitogathatjuk az ablakocskákat. Az ünnepre hangoló naptárból most készül környezetbarát verzió, amivel mindenki csak nyerhet!

A Felelős Gasztrohős Alapítvány online kalendáriumában környezetbarát tippeket, információkat, inspirációkat rejtettek el számunkra!

A gyerekek is élvezni fogják a közös nyitogatást, a tanácsok pedig egy jó kis beszélgetést is elindíthatnak Fotó: adventmyfriend.com

Szerettek volna egy kis segítséget adni azoknak, akik „zöldebbé” tennék a karácsonyt, és nem titkolt céljuk az is, hogy azok kedvét is meghozzák a környezetbarát ünnephez, akik eddig nem érdeklődtek a téma iránt. A tippek, ötletek csak inspirációk, és nem kőbe vésett szabályok. Ha valaki egy dolgot is beemel a karácsonyi készülődésbe, már tett a környezetért, ami, úgy gondolják, csak tovább emeli az ünnep fényét – idézi  Vighné Boóc Juditot, az alapítvány munkatársát az Éva Magazin online kiadása.

Neked ajánljuk
A műanyag zacskók azonnali betiltását sürgeti a német fejlesztési miniszter Kicsi, környezettudatos és kényelmes? Az IKEA szerint lehetséges! Ami nem táplál, csak etet… – Interjú Dr. Bardócz Zsuzsannával BICAJ – kortárs képzőművészek csoportos kiállítása Visszatért a „halálból” a bermudai nagy szárazföldi csiga
Tovább a forrásra: evamagazin.hu
Vissza
Hírfolyam