2019. október 14., Helén
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Környezetbarát, vegyszermentes, vízzel lemosható körömlakk gyerekeknek és felnőtteknek

A kislányok többsége imádja a színes, csillogós dolgokat, szívesen utánozzák édesanyjukat az öltözködésben, szépségápolásban. A Snails környezetbarát, natúr körömlakkjai sokszínűek, játékosak, és – főként az év végi ünnepek közeledtével – az anyukák is megengedik a használatukat, hiszen nem tartalmaznak káros összetevőket, továbbá szappanos vízzel gyorsan és egyszerűen eltávolíthatók. 

A Snails és SNB márka termékeit Párizsban gyártják, és speciális, lebomló, ólommentes üvegbe csomagolják, amely nem szennyezi a környezetet. Előbbi a gyerekek, utóbbi a kismamák, anyukák, hölgyek számára nyújt változatos színvilágot.

A gyártó nagy hangsúlyt fektet a minőségre, amely tudatos fejlesztés eredménye. Kerülik az ártalmas vegyi anyagokat, és figyelnek a minőségi összetevőkre a fejlesztés és a gyártás során egyaránt. A termékeket folyamatosan tesztelik, de sohasem állatokon. Amellett tehát, hogy

kiemelten ügyelnek rá, hogy az összetétel ne károsítsa a gyerekek és a felnőttek egészségét, a környezettudatos elvek érvényesülését is szem előtt tartják.

A termékek több mint 30 színben kaphatók, különösen népszerűek az anya és lánya színpárosítások Fotó: snails.hu

A Snails körömlakk vízből, akril polimerekből és természetes színezőanyagokból készül. Nem tartalmaz az emberi szervezetre káros vegyi anyagokat. Eltávolításához nem kell aceton, meleg vízzel és szappannal gyorsan lemosható.

A terméket Budapesten és néhány vidéki városban már személyesen is ki lehet próbálni. Az üzletek elérhetősége itt található. 

Neked ajánljuk
Száműzi a műanyag játékokat a Burger King Egyszerűbb lesz a villanyautó-töltés a Nissan Charge applikációjával Mit mond el a tojások „rendszáma”? Közel 2000 új villanyautó került a magyar utakra az állami támogatásnak köszönhetően A csodavárás buktatóiról
Tovább a forrásra: elobolygonk.hu
Vissza
Hírfolyam