2019. március 18., Ede, Sándor
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Környezetbarát, vegyszermentes, vízzel lemosható körömlakk gyerekeknek és felnőtteknek

A kislányok többsége imádja a színes, csillogós dolgokat, szívesen utánozzák édesanyjukat az öltözködésben, szépségápolásban. A Snails környezetbarát, natúr körömlakkjai sokszínűek, játékosak, és – főként az év végi ünnepek közeledtével – az anyukák is megengedik a használatukat, hiszen nem tartalmaznak káros összetevőket, továbbá szappanos vízzel gyorsan és egyszerűen eltávolíthatók. 

A Snails és SNB márka termékeit Párizsban gyártják, és speciális, lebomló, ólommentes üvegbe csomagolják, amely nem szennyezi a környezetet. Előbbi a gyerekek, utóbbi a kismamák, anyukák, hölgyek számára nyújt változatos színvilágot.

A gyártó nagy hangsúlyt fektet a minőségre, amely tudatos fejlesztés eredménye. Kerülik az ártalmas vegyi anyagokat, és figyelnek a minőségi összetevőkre a fejlesztés és a gyártás során egyaránt. A termékeket folyamatosan tesztelik, de sohasem állatokon. Amellett tehát, hogy

kiemelten ügyelnek rá, hogy az összetétel ne károsítsa a gyerekek és a felnőttek egészségét, a környezettudatos elvek érvényesülését is szem előtt tartják.

A termékek több mint 30 színben kaphatók, különösen népszerűek az anya és lánya színpárosítások Fotó: snails.hu

A Snails körömlakk vízből, akril polimerekből és természetes színezőanyagokból készül. Nem tartalmaz az emberi szervezetre káros vegyi anyagokat. Eltávolításához nem kell aceton, meleg vízzel és szappannal gyorsan lemosható.

A terméket Budapesten és néhány vidéki városban már személyesen is ki lehet próbálni. Az üzletek elérhetősége itt található. 

Neked ajánljuk
Tele a kuka? Válts mosható pelenkára! Több zöld pénzügyi terméket, környezettudatos „bankolást” akar az MNB A betegségek és a halálesetek negyedét a környezetszennyezés okozza (videóval) A fenntartható gazdálkodás gyakorlatairól számoltak be Ez a hat szövet segíthet megmenteni a bolygót
Tovább a forrásra: elobolygonk.hu
Vissza
Hírfolyam