2020. július 9., Lukrécia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Föld dala – Öleld át Glóbit!

Október 4-én, az Állatok Világnapján a Föld bolygó életre kelt, hogy személyesen adhassa át sürgető üzenetét: Glóbi él, Glóbi érez, rajtunk múlik, hogy mivé lesz! Videóklip Pászti Amina „Glóbi kalandjai” című mesekönyvéhez, mely nyolc zöld mesét tartalmaz különböző környezetvédelmi témakörben 4-8 éves gyerekeknek.

A kis Föld bolygó veszélyben van. Csak a gyerekek menthetik meg a még súlyosabb bajoktól! A könyvben olvashatunk a Föld születésnapjáról (Föld napja), a vizek és a levegő szennyezettségéről, a veszélyes hulladékokról és a szemét szelektálásáról, továbbá megtudhatjuk, miért hord sapkát a Föld, és még sok minden mást Glóbiról, aki varázslat segítségével a mi világunkba érkezik, hogy meséljen nekünk magáról, és megtanítson minket vigyázni rá. További információk a globi.hu oldalon találhatók.

Íme, a Föld dala Glóbival:

Neked ajánljuk
Környezettudatosság már gyermekkorban – Tóbiás Károly (videó) Mesél a természet – Mesélve oktató természetfilm kicsiknek (videóval) Két hónap alatt több mint 350 elefánt múlt ki Botswanában (videóval)) Egy nagy szállítmányozási vállalat is lehet fenntartható? Több mint kétmilliárd dollárnyi környezeti kárt okozott a norilszki olajömlés
Tovább a forrásra: globi.hu
Vissza
Hírfolyam