2021. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A családoknak kiemelt szerepük van a fenntartható fejlődésben

Varga Judit igazságügyi miniszter szerint a gyermekes családok jellemzően jobban figyelnek a környezet védelmére, és aktívan elkötelezettek a környezetvédelem iránt, így nem a problémát, hanem a megoldást jelentik a környezet számára.

A koronavírus-járvány utáni gazdasági helyreállítás egyik legfontosabb kérdése a körforgásos gazdasági modellre történő átállás felgyorsítása, amelyet Magyarország kiemelt céljának tekint, összhangban a klíma- és természetvédelmi akciótervben foglaltakkal – írta a miniszter a közösségi oldalán.

Fotó: Shutterstock

Az energia- és anyagtakarékos, valamint klímabarát gazdaság kialakítása biztosíték arra, hogy minden most élő és a jövőben megszülető magyar ember egészséges, tiszta környezetben élhessen.

„Erről és az Európa Unió jövőjét érintő további kihívásokról egyeztettem ma a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökével, Kardosné Gyurkó Katalinnal és a szervezet elnökhelyettesével, Joó Kingával. Hiszem, hogy Európa jövőjét az erős nemzetállamok fogják meghatározni, amelyek építőkövei az erős családok” – olvasható Varga Judit Facebook-oldalán.

Neked ajánljuk
A nyíregyházi Lego gyárnak is fontos a környezetvédelem 6 nagyszerű film, ami arra ösztönzi a gyerkőcöt, hogy óvja a környezetét 24 ország átlagos családjainak 1 hetes étrendjét hasonlították össze (képgalériával) A zöldülés útján a hazai távhőszolgáltatás Új napelemek segítik a Nemzetközi Űrállomás munkáját
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam