2022. július 6., Csaba
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Cserfes Rózi az erdőben

Nem csak mese – egy cserfes kislányról, aki játszva tanul magocskákról, talajlakókról, méhekről és ízletes gyümölcsökről egy erdei kirándulás során.

A mai szülők számára igazi kihívás szabadtéri tevékenységre rávenni a gyerekeket. Hogyan tudod gyermekeddel megszerettetni a természetet? Hogyan tudod megismertetni a legapróbb élőlényekkel, amelyek körülveszik?

Tedd kíváncsivá, ébreszd fel benne a felfedezés vágyát!

Ebben segít Cserfes Rózi, aki rengeteg kérdést tesz fel a könyvben, amelyekre Pitypang Piri ad olyan válaszokat, amelyekből használható tudást szerez a gyerek. A könyv tematikájához szorosan kapcsolódó foglalkoztató füzet pedig felfedezésre invitálja a természetbe.

Fotó: cserfesrozi.hu

A természettől történő folyamatos eltávolodás után ma már egyre többen jönnek rá arra, hogy a természetes környezet, az egészséges termőtalaj életünk és egészségünk alapja. A könyv szerzőjének, Krumpach Erzsébetnek az volt a célja a könyv megírásával, hogy ez a fajta környezettudatosság minél jobban természetessé váljon a gyerekek életében.

Neked ajánljuk
Berta Kati: A Föld meséje (rajzfilm) A természet csodái gyerekeknek, filcből Egyre többen utaznak olyan helyre, ahol jól látni a csillagokat Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: cserfesrozi.hu
Vissza
Hírfolyam