2019. július 16., Valter
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így készül a PET-virágos ékszerállvány

Van egy jó hírünk: nem kell méregdrága ékszerdobozokra költened ahhoz, hogy a szívedhez közel álló kiegészítőket igazán méltó helyen tárolhasd. Megmutatjuk, hogyan készíthetsz PET-virágos környezetbarát ékszerállványt legféltettebb kincseid számára. 

Az igazán látványos ékszerállvány elkészítéséhez szerezz be legalább három, különböző méretű PET-palackot. Első lépésként vágd le az aljukat, majd egy fúró (vagy hegyes kés) segítségével fúrj lyukakat a lenyesett darabok közepébe.

Ezután kedved szerint bármilyen díszítést használhatsz: a széleket sziromformára vághatod, vagy akár be is festheted – a „virágok” peremét csiszold meg, nehogy később megvágjon. 

A lyukakba bújtass egy 30 cm hosszú menetes szárat, majd – alátétek és csavarok segítségével – elkezdheted felépíteni a polcokat. Az állvány aljára kerüljön a legnagyobb, a tetejére pedig a legkisebb PET-virág. A polcok közti távolságot kedved szerint állíthatod. 

Íme a képes segítség a különleges ékszerállvány elkészítéséhez: 

Ékszerállvány, egyszerűen Fotó: Epbot
Neked ajánljuk
Itt a magyar csodaszer, amellyel nemcsak a házad, de a környezet is tisztább lesz Minek mennénk fűszerért a boltba, ha otthon is termeszthetjük? Egy interaktív ökoház, amely alkalmazkodik a környezetéhez A csimpánzok világnapja: egy viszonylag friss, de nagyon is fontos évforduló Bécs nyerésre áll az eldobható kávéspoharak ellen
Tovább a forrásra: alldaychic.com
Vissza
Hírfolyam