2020. október 30., Alfonz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Környezettudatosan, azokon a napokon is

Az eldobható higiéniai eszközök ideje végképp lejárt. A tudatos nők a menstruációs kelyhek mellett már speciális fehérneműt is használhatnak, ha környezettudatos alternatívát keresnek.

A Magyarországon gyártott #redybugyik kidolgozásához nem kevesebb mint másfél év tesztelés vezetett. A különleges fehérnemű viselése semmiben sem különbözik hétköznapi társaikétól: kényelmesek, szellőznek, passzosak.

Egészséges és környezetbarát, 100%-ban organikus anyagokból készülnek, amelyek Öko-tex1000 minősítéssel rendelkeznek.

A Readyt gyártó varroda tagja a Fashion Revolution globális mozgalomnak, amely a fast fashion visszaszorítását tűzte ki célul. Elsődleges szempontjuk a kezdetektől a mai napig az első osztályú alapanyagok felhasználása mellett a kis tételes egyedi, különleges darabok készítése a fast fashionnel szemben.

Fotó: thisisredy.com

A Redy használható „erős napokon, gyenge napokon, éjjel, nappal, hétvégén, munkában, jógán, edzésen, utazáskor. Akár egy egész napon át”. A márka a fenntarthatóság és a hulladékcsökkentés mellett a pozitív testtudatnak és a menstruációval kapcsolatos tabuk ledöntésének is elkötelezett híve.

Neked ajánljuk
Terjed a környezettudatos vásárlás Ilyen lett a Harley-Davidson első elektromos biciklije Az IKEA felmérése alapján elméletben már jók vagyunk környezettudatosságból A világ legerősebb és legdrágább chilije Sárrét szívében terem (videó) Vízenergiával „tankolják” az elektromos hajókat a Niagaránál
Tovább a forrásra: thisisredy.com
Vissza
Hírfolyam