2020. november 23., Kelemen, Klementina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ne csak otthon keresd a zöld megoldásokat

Egyre többen döntünk a fenntartható fogyasztás mellett, és teszünk annak érdekében, hogy ne károsítsuk közvetlen környezetünket. Akkor miért nem kezeljük ugyanígy az irodában töltött időt?

Sűrűn emlegetjük a munkahelyünket úgy, mint a második otthonunkat. Ez nem meglepő, hiszen valójában az időnk többségét a munkánkkal töltjük. Számos módja van az erőforrások megtakarításának és a környezettudatos viselkedésnek az irodában is. A hangsúlyt három fő területre helyezhetjük: világítás és elektronikus eszközök, a hatékony papírfogyasztás, valamint a légkondicionáló és a növények.

Még az apró változtatások is sokat jelenthetnek, ahogy azt a Shopalike szemléletes és tippekben gazdag infografikája is bizonyítja:

Fotó: www.shopalike.hu
Neked ajánljuk
Elgondolkodtató csecsebecsékkel tehetünk a beporzókért Sikeresnek bizonyult a javíttatás támogatása Bécsben Újabb villanykutakat telepít az ALDI Pszichológusok ingyenes online előadásokkal segítik a lelki egészség megőrzését a járvány idején Fantasztikus képek egy lápvidékről, ahol idomított kormoránok fogják a halakat (képgalériával)
Tovább a forrásra: shopalike.hu
Vissza
Hírfolyam