2018. február 25., Géza
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Így tehetünk az élelmiszer-pazarlás ellen

Ha a világon egy év alatt keletkezett, fel nem használt vagy kidobott élelmiszert egy halomba raknánk, egy hatalmas, 1,3 milliárd tonnás hegy tornyosulna előttünk – az emberi fogyasztásra előállított élelmiszerek harmada. Ez nem csupán rengeteg elvesztegetett lehetőséget rejt, hogy jóllakhassanak az arra rászorulók, de egyúttal felelőtlen bánásmód mindazon erőforrásokkal és energiával, amely a termeléshez felhasználásra került.

Tovább a forrásra: agrotrend.hu
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
Franciaország 2021-ig leállítja a széntüzelésű erőműveit 10 lépés a fenntartható élelmiszer-fogyasztás felé 2017 a megújuló energia éve volt 2022-ig változatlan marad a szén iránti kereslet 7 megatrend, amely megállíthatja a globális felmelegedést