2018. február 20., Aladár, Álmos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Vegyszermentes élelmiszerek: bio, öko, organikus

Az utóbbi tíz évben egyre nagyobb teret hódít a bio, avagy a vegyszermentes, ökológiai gazdálkodásból származó élelmiszerek iránti kereslet. A természetes alapanyagokat keresők azonban sok – sokszor megtévesztő – dologgal találhatják magukat szemben, miközben csupán természetes, ökológiai szempontból helyesen termesztett és termelt alapanyagra vágynak.

Tovább a forrásra: mindmegette.hu
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
„Éghajlatbarát” megoldások a mezőgazdaságban 10 lépés a fenntartható élelmiszer-fogyasztás felé A franciák büntetnek, az olaszok pakolnak, hogy ne legyen élelmiszer-hulladék A frissen préselt búzafűlé A gazdák is védik a környezetet