2020. augusztus 8., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

YouTyúk: foglalj tyúkot és egyél/vegyél igazi tanyasi tojást

„Kóstold meg a legemberibb tojást. Válassz gazdáink közül, foglalj nálunk tyúkot, és mi elvisszük neked, amit a tyúkod tojt” – hangzik el a YouTyúk rövid videós bemutatkozásában, amelyben igen szimpatikus családok mutatják be portáikat, s kínálják fel a vidéki, ellenőrzött gazdálkodásból származó tojásokat. Ezek a családok szabadon tartják a tyúkokat, és csakis természetes takarmánnyal táplálják őket. Abban bíznak, hogy együtt tanulhatjuk meg, miként lehet egymásról jól gondoskodnia vásárlónak és gazdának.

Az alábbi rövid videókban lehet többet megtudni a YouTyúk gazdáiról, hitvallásukról, a vállalkozásuk működéséről és arról, hogyan lehet valóban eredeti, természetes tojásokat rendelni és átvenni tőlük. A megrendelések a YouTyúk honlapján keresztül zajlanak.

Neked ajánljuk
A kakukktojás igazi gazdája 85 000 kg újrahasznosított anyagból készült a Nike párizsi üzlete 2021-től új energiacímkék segítik a tájékozódást Megjelent az első vállalati zöldkötvény a magyar piacon Különleges szobrok idézik meg a vadonélő állatok szépségét
Tovább a forrásra: youtyuk.hu
Vissza
Hírfolyam