2018. április 19., Emma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

YouTyúk: foglalj tyúkot és egyél/vegyél igazi tanyasi tojást

„Kóstold meg a legemberibb tojást. Válassz gazdáink közül, foglalj nálunk tyúkot, és mi elvisszük neked, amit a tyúkod tojt” – hangzik el a YouTyúk rövid videós bemutatkozásában, amelyben igen szimpatikus családok mutatják be portáikat, s kínálják fel a vidéki, ellenőrzött gazdálkodásból származó tojásokat. Ezek a családok szabadon tartják a tyúkokat, és csakis természetes takarmánnyal táplálják őket. Abban bíznak, hogy együtt tanulhatjuk meg, miként lehet egymásról jól gondoskodnia vásárlónak és gazdának.

Az alábbi rövid videókban lehet többet megtudni a YouTyúk gazdáiról, hitvallásukról, a vállalkozásuk működéséről és arról, hogyan lehet valóban eredeti, természetes tojásokat rendelni és átvenni tőlük. A megrendelések a YouTyúk honlapján keresztül zajlanak.

Tovább a forrásra: youtyuk.hu
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
„Éghajlatbarát” megoldások a mezőgazdaságban 10 lépés a fenntartható élelmiszer-fogyasztás felé 3D-s térképen az elárasztott városok A frissen préselt búzafűlé A Google látja, mekkora az amerikai és német otthonok napenergia-kapacitása