2020. június 7., Róbert
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Növényi tejek és csokis élő puding készítése

A növényi tejeket könnyebben tudja feldolgozni a szervezetünk. A tehéntejen és a kecsketejen túl is van egy színes, ízletes világ, csak egy kicsikét más, mint az állati eredetűé. Ebből a bő negyedórás videóból az derül ki, hogyan tudunk mi magunk is növényi tejeket és azokból édességeket készíteni.

Neked ajánljuk
Hamarosan itt az eperszezon – Készítsünk eperlekvárt, eperszörpöt (RECEPT) Csilipaprika: a hosszú élet kulcsa? A kőolajmentes műanyagé lehet a jövő? Fordító önkéntesek segítik a koraszülött-ellátást járványhelyzetben Különleges kétfejű kígyót találtak Indiában (videókkal)
Tovább a forrásra: youtube.com
Vissza
Hírfolyam