2021. február 28., Elemér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Növényi tejek és csokis élő puding készítése

A növényi tejeket könnyebben tudja feldolgozni a szervezetünk. A tehéntejen és a kecsketejen túl is van egy színes, ízletes világ, csak egy kicsikét más, mint az állati eredetűé. Ebből a bő negyedórás videóból az derül ki, hogyan tudunk mi magunk is növényi tejeket és azokból édességeket készíteni.

Neked ajánljuk
A tejfogyasztás áldásos hatásai 10 konyhai élelmiszer, amely jobb, mint a gyógyszerek – 2. rész Hamarabb indul az idei medvehagymaszezon Kitinből és ízelt lábakból épít rovarszobrokat a magyar képzőművész Magyarország legjelentősebb természeti kincse az édesvízkészlet mellett a termőföld
Tovább a forrásra: youtube.com
Vissza
Hírfolyam