2018. május 23., Dezső
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Növényi tejek és csokis élő puding készítése

A növényi tejeket könnyebben tudja feldolgozni a szervezetünk. A tehéntejen és a kecsketejen túl is van egy színes, ízletes világ, csak egy kicsikét más, mint az állati eredetűé. Ebből a bő negyedórás videóból az derül ki, hogyan tudunk mi magunk is növényi tejeket és azokból édességeket készíteni.

Tovább a forrásra: youtube.com
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
Dvořák: A vízimanó „Éghajlatbarát” megoldások a mezőgazdaságban „Lesz ez még így se” – gondolták, majd megalkották a jövő víztározóját „Találd meg, írd le és őrizd meg!” – pályázat a vizes élőhelyek világnapja alkalmából 12 millió hollandot veszélyeztet a tengerszint-emelkedés