2019. június 17., Alida, Laura
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nindzsát uzsonnára!

Forró nyári napon jólesik egy könnyű, finom, hűsítő uzsonna. Különösen, ha egészséges hozzávalókból készült. Ezt a kedves gyümölcsnindzsát pillanatok alatt elkészíthetjük, és garantáltan a legrosszabb evő gyerekek is örömmel fogyasztják majd.

Hozzávalók:

  • 1 fürt szőlő (zöld színű)
  • 1 gránátalma
  • 1 retek
  • pár szem áfonya

Elkészítés:

A szőlőszemekből készítsük el a nindzsa fejét, majd a gránátalmamagokból tegyük rá a maszkot. Ezután retekből és az áfonyaszemekből csináljuk meg a szemét. Jó étvágyat!

Ötlet:

Ha hűtött gyümölcsökből készítjük, kellemesen fel is frissít.

Neked ajánljuk
Ami nem táplál, csak etet… – Interjú Dr. Bardócz Zsuzsannával Húsz év múlva több mesterséges húst fogunk enni, mint valódit? Kicsi, környezettudatos és kényelmes? Az IKEA szerint lehetséges! Ha az ember és a természet leleményessége találkozik... Óvatosan zöldül a norvég nemzeti vagyonalap
Tovább a forrásra: femcafe.hu
Vissza
Hírfolyam