2018. december 10., Judit
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nindzsát uzsonnára!

Forró nyári napon jólesik egy könnyű, finom, hűsítő uzsonna. Különösen, ha egészséges hozzávalókból készült. Ezt a kedves gyümölcsnindzsát pillanatok alatt elkészíthetjük, és garantáltan a legrosszabb evő gyerekek is örömmel fogyasztják majd.

Hozzávalók:

  • 1 fürt szőlő (zöld színű)
  • 1 gránátalma
  • 1 retek
  • pár szem áfonya

Elkészítés:

A szőlőszemekből készítsük el a nindzsa fejét, majd a gránátalmamagokból tegyük rá a maszkot. Ezután retekből és az áfonyaszemekből csináljuk meg a szemét. Jó étvágyat!

Ötlet:

Ha hűtött gyümölcsökből készítjük, kellemesen fel is frissít.

Neked ajánljuk
Reneszánszát éli a birsalma A biológiai sokféleség és az emberi élet Használjuk (öko)tudatosan az okoskütyüket! Újabb többezres tüntetés volt az ENSZ-klímacsúcs alkalmából Alma, a természet oltalma
Tovább a forrásra: femcafe.hu
Vissza
Hírfolyam