2019. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ne dobjuk ki a száraz kenyeret – használjuk fel!

A megszáradt kenyér kukára van ítélve. Vagy mégsem? És itt most nem arra gondolunk, hogy a leleményes konyhatündérek és szakácsok ahelyett, hogy kidobnák, inkább máglyarakást készítenek belőle. De nem ám! Hiszen nem ez az egyetlen fogás, amely alkalmas arra, hogy bedolgozzuk a pár napos, megmaradt kenyereket. Nézze csak meg a videót!

Neked ajánljuk
Ha elég jó marketinget csinálnak a rovaroknak, akkor nagy étvággyal fogjuk enni őket? Útmutató az élelmiszer-pazarlás mérséklésére Van, aki a komposztból is képes aranyat csinálni Norvégiában már rég rájöttek, hogyan kellene védekezni a tömegturizmus ellen Egy új innováció véget vethet a kávékapszulák rossz hírének
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam