2019. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ne dobjuk ki a száraz kenyeret – használjuk fel!

A megszáradt kenyér kukára van ítélve. Vagy mégsem? És itt most nem arra gondolunk, hogy a leleményes konyhatündérek és szakácsok ahelyett, hogy kidobnák, inkább máglyarakást készítenek belőle. De nem ám! Hiszen nem ez az egyetlen fogás, amely alkalmas arra, hogy bedolgozzuk a pár napos, megmaradt kenyereket. Nézze csak meg a videót!

Neked ajánljuk
Jönnek a lézerrel nyomtatott és főzött ételek? Vegán kolbásztekercs az Egyesült Királyságban A szovjet katona esete a jegesmedvékkel Okosapp figyeli a mezőgazdasági gépek műszaki állapotát Elfelejthetjük az „olcsó” Teslát
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam