2019. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ne dobjuk ki a száraz kenyeret – használjuk fel!

A megszáradt kenyér kukára van ítélve. Vagy mégsem? És itt most nem arra gondolunk, hogy a leleményes konyhatündérek és szakácsok ahelyett, hogy kidobnák, inkább máglyarakást készítenek belőle. De nem ám! Hiszen nem ez az egyetlen fogás, amely alkalmas arra, hogy bedolgozzuk a pár napos, megmaradt kenyereket. Nézze csak meg a videót!

Neked ajánljuk
Spárga, a tavaszi zöldségek királya Két év alatt 2-5 milliárd forintra nőhet az „okoskenyerek” kereslete Ezért kell elolvasni a termékcímkét Erkölcsi és jogi kötelezettség az éghajlatváltozás elleni küzdelem Hallottál már a környezetbarát kenderházról? (videó)
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam