Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ehető gyertya karácsonyra

Bizonyos gyertyáknak olyan édes és finom illatuk van, hogy rögtön arra gondolunk: de beleharapnánk! A brit székhelyű Smith & Sinclair  létrehozott egy olyan gyertyát, amelyet tényleg meg lehet enni. 

A Flaming Hot Choc elnevezésű gyertya kókuszolaj és kakaóvaj keverékéből készült, két ízben:

az egyik a fűszeres-narancsos, amelyben a narancs, a szegfűszeg és a fahéj jegyei ismerhetők fel, a másik pedig a borsmentáscukorrúd-ízű.

A cég szerint az ehető gyertyák egyedülállók a maguk nemében, s elsők a világon. A karácsony a jó illatú gyertyákról és a forró csokoládéról szól. Miért ne lehetne ötvözni őket?

Forrás: origo.hu/Delish

A használati utasítás szerint a gyertyát gyújtsuk meg, majd két kiskanál megolvadt viaszt kell hozzáadni a forró csokoládéhoz, hogy élvezhessük a cukorrúd vagy a fűszeres narancs aromáit.

Az ehető gyertyák 9,99 fontért (körülbelül 3600 forintért) lesznek kaphatók a vállalat weboldalán.

Akinek kedve van hozzá, az origo.hu-n szavazhat arról, hogy képes lenne-e megkóstolni az ízes gyertyát, vagy inkább kihagyná ezt a kulináris élményt.

Neked ajánljuk
Igaz-e, hogy a napsugárzás pusztítja a koronavírust? A nagy éttermi adagok nem csak az alakunk rovására mennek A mindig friss konyhai fűszernövények titkai Újra szól a fülemüle Utazás az Antarktisz körül a National Geographic fedélzetén (videó)
Tovább a forrásra: origo.hu
Vissza
Hírfolyam