2019. december 16., Aletta, Etelka
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy magyar anyuka és kislánya nyűgözte le a világhálót

„Hát gyerek az ilyen?” – írta tréfásan az anyuka ahhoz a rövid videós bejegyzéséhez, amelyet november vége óta már 35 millióan néztek meg a világhálón. A felvételen Györei Ancilla mindenféle világmárka csokikat kínál vacsorára a két és fél éves Zoénak, de ő felháborodva tolja el azokat magától. Aztán jön a brokkoli, s a kislány habzsolva enni kezdi. Egy Los Angeles-i videógyártó már a film jogaiért jelentkezett az édesanyánál.

A videót rengetegen megosztották külföldön is (pl. a Daily Mail vagy az msn.com), s a legtöbb hozzászóló alig akarja elhinni, hogy ilyen létezik. Van, aki viccelődve a megmaradt csokiért jelentkezett, vagy aki azt jósolja, hogy a kislányból fogorvos lesz, sok szülő pedig örülne, ha az ő csemetéje is így választana. Egyes hírek szerint egy Los Angeles-i videógyár jelentkezett az anyukánál a film jogaiért. Ha így van, nem csoda, hisz ilyen természetességet nehéz lenne megrendezni.

A videó Györei Ancilla közösségi oldalán található, de a YouTube-ra is felkerült:

Neked ajánljuk
Így fogyott el a jég az északi sarkvidéken az elmúlt évtizedek alatt Svédországban a véradók SMS-t kapnak, amikor a vérük megmentette egy ember életét Milyen a jó komposzt? Különleges innovációkkal érkezik a CES januárban Eilat kitiltja a strandokról az eldobható csomagolásokat
Tovább a forrásra: infostart.hu
Vissza
Hírfolyam