2019. november 17., Gergő, Hortenzia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nyál- és vizeletalapú infók alapján nyomtatnak szusit Japánban

A japán Open Meals tudomány és szusi fúziójával készít minden egyes étkezéshez egyedi módon kialakított, tápanyaggazdag ételeket.

A fejlesztők biológiai minták (pl. nyál, vizelet, széklet) elemzésével dolgoznak ki, majd nyomtatnak a fogyasztó személyes ízléséhez igazított szusikat. Meghívásos alapon működő, tokiói Sushi Singularity éttermüket 2020-ban fogják megnyitni.

Fotó: 3ders.org

A jelentkező vendégek e-mailt kapnak, majd a válaszlevélben különféle testnedveikből küldenek mintákat. Az Open Meal a minták elemzése után dönt, hogy kinek mi a legtáplálóbb szusiösszetevő. A tápanyagokat előbb kidolgozzák, utána kinyomtatják, és vacsora előtt a szusihoz adják.

Az Open Mind több „biometrikus” szusiváltozatot osztott meg, az egyiken például frissen fagyasztott tintahalból álló klasszikus japán vár látható.

Neked ajánljuk
Ezek az élelmiszerek nem is annyira természetesek, mint gondolnánk Hogyan téríthetjük el a jó ételeket a szemétlerakótól? A fenntartható divatban előnyös a birkaszellem Műanyag-újrahasznosító céget vásárolt a MOL A jegybankoknak is jut szerep a klímavédelemben
Tovább a forrásra: szuperfarm.hu
Vissza
Hírfolyam