2021. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Halfogyasztás Magyarországon (2014-2018)

Bár még mindig kevés halat fogyasztanak a magyar emberek, egy felmérés szerint ugyanakkor kezdünk egyre jobban rászokni a halhúsra.

A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, valamint a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet felmérése Forrás: NAIK / MA-HAL / MTI Sajtóadatbank / MTI
Neked ajánljuk
Csak vendégek vagyunk az erdőben, illene tiszteletet tanúsítani Ezek a gyógynövények a lappangó gyulladást is csökkenthetik Dánia mutatja az utat a klímabarát élelmiszer-választáshoz Rekordmértékben csökkent tavaly az üvegházhatású gázok kibocsátása az Egyesült Államokban Klímaadaptációs szakemberek képzésének elindítását tervezi a Miskolci Egyetem
Forrás:
Vissza
Hírfolyam