Halfogyasztás Magyarországon (2014-2018)
Konyha
2019. december 18.
Bár még mindig kevés halat fogyasztanak a magyar emberek, egy felmérés szerint ugyanakkor kezdünk egyre jobban rászokni a halhúsra.

A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, valamint a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet felmérése Forrás: NAIK / MA-HAL / MTI Sajtóadatbank / MTI
Neked ajánljuk
Csak vendégek vagyunk az erdőben, illene tiszteletet tanúsítani
Ezek a gyógynövények a lappangó gyulladást is csökkenthetik
Dánia mutatja az utat a klímabarát élelmiszer-választáshoz
Rekordmértékben csökkent tavaly az üvegházhatású gázok kibocsátása az Egyesült Államokban
Klímaadaptációs szakemberek képzésének elindítását tervezi a Miskolci Egyetem
Vissza
Hírfolyam