Hűtőkisöprés, avagy variációk bundás kenyérre
Két egyszerű, de annál laktatóbb és finomabb ötlet, ha gyors, de meleg, sült ételre vágyunk. Ráadásul a maradékok felhasználására is remek alkalom, így kevesebb élelmiszer végzi a szemetesben!
Bundáskenyér-szendvics

Hozzávalók:
- Hat szelet kenyér (3 főre)
3 tojás - Kolbász
- Húsos szalonna
- Lila hagyma
- Sajt
- Görög joghurt
- Majonéz (választható)
- Csipet só
Elkészítés:
A bundás kenyértől csak annyiban különbözik, hogy szendvicset készítünk, és a három tojást egy kis joghurttal felverjük. A szendvicseket alaposan és óvatosan megfürdetjük a tojásban, majd közepes lángon mindkét oldalát jól átsütjük.
Töltött bundás kenyér

Hozzávalók:
- Ahány éhes száj, annyi egész szelet kenyér
- A mennyiségtől függően 1-3 db tojás
- Kolbász
- Sajt
- Görög joghurt
- Csipet só
Elkészítés:
A kenyerek belét kiveszem és egy keverőtálba rakom, amibe beleütöm a tojást, a kolbászt beleaprítom, villával szétnyomogatom, a sajtot belereszelem és beleteszem a görög joghurtot is (1-2 evőkanál). Az egész egyveleget addig keverem, nyomogatom a villával, míg krémes massza nem lesz belőle. A kibelezett kenyerek héját a serpenyőn kissé átsütöm, majd olajat teszek a serpenyőbe, a kenyérkeretet visszahelyezem és a masszát beleteszem, elkenegetem. Közepes lángon elég neki 2 perc, majd alányúlok óvatosan és megfordítom. Én úgy szeretem, ha barnára sült, de lehet krémesebbre is hagyni, ízlés dolga.