2022. augusztus 14., Marcell
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Mindennapi alma – Mit készítesz te az almából?

Rengeteg kincs rejtőzik az almában. Tavaszig ez az „egyetlen” gyümölcsünk, számtalan színben, méretben és ízben élvezhetjük. A Felelős Gasztrohős Alapítvány és az ittaSzezon.com kistermelői piactér most kampányt indított a hazai almafogyasztás népszerűsítéséért.

A kampányt indítók az alábbi grafikában igyekeztek összeszedni az érveket arra, hogy miért is nem unalmas az alma, amely ráadásul számtalan formában felhasználható. Ezért indították el #mindennapialma kihívásukat, amelynek során

minden héten megkérnek valakit arra, mutassa meg, mi az ő kedvenc almás élménye.

A játék felhívása így szól:

CSATLAKOZZ TE IS mindennapi almakampányunkhoz, mutasd meg, te mit készítesz ebből a finom, hazai gyümölcsből! Vegyél részt játékunkban, mutasd meg minél több embernek, hogy almából sütni-főzni is jó!

Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna, hogy az alma amellett, hogy egészséges, tele van vitaminokkal és rostokkal, számtalan ismert vagy kevésbé ismert étel alapanyaga is.

Készíts almás ételt, dekorációt, oszd meg az almához kapcsolódó háztartási praktikáidat, fotózd le, tedd fel a saját közösségi oldaladra.

FONTOS: ha a játékban szeretnél részt venni, mindhárom hashtaget használd!
#mindennapialma
#ittaszezon
#felelosgasztrohos

A játék 2021. február 24-én 16 órától 2021. március 31-én 24 óráig tart.

Nyeremény: a KIOSK Budapest étterembe szóló kétszemélyes vacsorakupon. A nyeremény készpénzre nem váltható.

A játék végén a kiírásnak maradéktalanul megfelelő posztok, elkészített almás ételek közül egy szakmai zsűri – Pócsik Gergő (Vadkelet), Simon Mátyás (Simon Gyümölcs), Kovács Barna almatermelők és a KIOSK séfje, Orosz Gábor – választja ki 2021 telének kedvenc almafelhasználási tippjét.

Neked ajánljuk
A kert, amely a tulajdonosa energiáival és a vízzel is spórol Feladta a hagyományos szódakészítés utolsó mohikánja A vasúti és a távolsági buszos közlekedés idén nyáron komolyan versenybe száll az autózással Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: mailchi.mp
Vissza
Hírfolyam