2018. október 23., Gyöngyi
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Ön mennyire plasztik?

Ingyenes, szórakoztató és fontos: a My Little Plastic Footprint egy olyan applikáció, amellyel nemcsak a saját műanyag-lábnyomát számolhatja ki, de a mindennapok során is segít környezettudatosabb életet élni. Az okostelefonra letölthető alkalmazás személyre szabott tanácsokkal, kreatív ötletekkel és játékos feladatokkal hívja fel a figyelmünket arra, hogy mi magunk mennyit tehetünk a Földünkért.

My Little Plastic Footprint  Fotó: youtube.com

Meginna egy pohár limonádét a barátaival? Kérje szívószál nélkül! Rizst főzne? Ne a zacskósat vegye! Bevásárolni megy? Vigyen magával vászontáskát! Egyebek mellett ilyen apró lépéseket tehet azért, hogy csökkentse saját műanyag-lábnyomát.

Az ingyenesen letölthető My Little Plastic Footprint egy olyan hiánypótló, ingyenesen letölthető alkalmazás, amellyel játszva védhetjük meg környezetünket a műanyag okozta szennyezésektől.

  • Az applikációt a My Little Plastic Footprint weboldaláról, valamint a Google Play áruházból és az App Store-ból is letöltheti.
Neked ajánljuk
Töltsd le, töltsd fel! Hiánypótló app villanyautósoknak Kutak a mobilodon – ezeken a helyeken juthatsz ingyen ivóvízhez Bioboltok a tenyeredben A sarki jég fehérjét a burjánzó planktonok kékeszöldje válthatja fel Számít, mit eszel!
Tovább a forrásra: mylittleplasticfootprint.org
Vissza
Hírfolyam