2020. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hamarosan mobilról is feltölthetjük a villanyautónkat

Az NKM TöltőPont Mobiliti applikációja eddig a töltőpontok megtalálásában segítette a villanyautósokat. Az alkalmazás azonban hamarosan új funkciójával bővül, melynek köszönhetően már mobilról is el lehet indítani a villanytankolást. 

Az NKM Mobilitás Kft. töltőin hamarosan megszűnik a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés, amely ezután csak az applikációból kezdeményezhető. Ennek segítségével az ügyfelek nyomon tudják majd követni a töltéseket, és az elindított töltést is csak maguk tudják majd leállítani. Emellett hamarosan RFID-kártyás azonosítást is elérhetővé tesz a társaság, amellyel a töltők indításához és leállításához az applikációban történő regisztráció után már a telefont sem kell majd elővenni.

Az applikációból történő indítás először a KÖKI Terminál parkolójában telepített Mobiliti töltőknél lesz elérhető a napokban, majd az ország többi részén lévő, jelenleg 118 nyilvános töltőponton is.

A Mobiliti applikációjával hamarosan már az autótöltést is el lehet indítani Fotó: mobiliti.hu

A Nemzeti Közművek e-mobilitás melletti elkötelezettségének köszönhetően országszerte már számos helyszínen működik elektromos töltőállomás, de

a végső cél az országos lefedettség elérése.

A Mobiliti jelenleg tucatnyi villámtöltő kiépítésén dolgozik országszerte – főleg az autópályák mentén – annak érdekében, hogy az elektromosautó-tulajdonosok számára stratégiai fontosságú helyeken is elérhető legyen az NKM szolgáltatása.

Neked ajánljuk
Ingyen használható villanykutakat telepített az Aldi és az E.ON Így teleltesd át az édesburgonyát Hűtőkisöprés, avagy variációk bundás kenyérre Két fontos ok miatt is válasszunk hazait! Már készül az önvezető villanyautóknak szánt alagútrendszer
Tovább a forrásra: mobiliti.hu
Vissza
Hírfolyam