2020. február 26., Edina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hamarosan mobilról is feltölthetjük a villanyautónkat

Az NKM TöltőPont Mobiliti applikációja eddig a töltőpontok megtalálásában segítette a villanyautósokat. Az alkalmazás azonban hamarosan új funkciójával bővül, melynek köszönhetően már mobilról is el lehet indítani a villanytankolást. 

Az NKM Mobilitás Kft. töltőin hamarosan megszűnik a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés, amely ezután csak az applikációból kezdeményezhető. Ennek segítségével az ügyfelek nyomon tudják majd követni a töltéseket, és az elindított töltést is csak maguk tudják majd leállítani. Emellett hamarosan RFID-kártyás azonosítást is elérhetővé tesz a társaság, amellyel a töltők indításához és leállításához az applikációban történő regisztráció után már a telefont sem kell majd elővenni.

Az applikációból történő indítás először a KÖKI Terminál parkolójában telepített Mobiliti töltőknél lesz elérhető a napokban, majd az ország többi részén lévő, jelenleg 118 nyilvános töltőponton is.

A Mobiliti applikációjával hamarosan már az autótöltést is el lehet indítani Fotó: mobiliti.hu

A Nemzeti Közművek e-mobilitás melletti elkötelezettségének köszönhetően országszerte már számos helyszínen működik elektromos töltőállomás, de

a végső cél az országos lefedettség elérése.

A Mobiliti jelenleg tucatnyi villámtöltő kiépítésén dolgozik országszerte – főleg az autópályák mentén – annak érdekében, hogy az elektromosautó-tulajdonosok számára stratégiai fontosságú helyeken is elérhető legyen az NKM szolgáltatása.

Neked ajánljuk
Egy nő úgy döntött, hogy a Teslája lesz az otthona Új környezetvédő mesekönyv: Amikor a kukák világgá mentek Miért iszunk tejet? A sokoldalú tyúktoll: lehet festővászon, hőszigetelő vagy lámpaernyő Az erdők ötödét elpusztították a bozóttüzek Ausztráliában
Tovább a forrásra: mobiliti.hu
Vissza
Hírfolyam