2021. június 20., Rafael
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egyszerűbb lesz a villanyautó-töltés a Nissan Charge applikációjával

A Nissan a Plugsurfinggel együttműködve kifejlesztette a Nissan Charge alkalmazást, amely több mint 100 000 európai töltőpont egyszerűbb megtalálását, azokhoz útvonaltervezést, valamint a töltés elindítását teszi lehetővé a felhasználók számára.

Az Apple és Android mobiltelefonokon egyaránt elérhető alkalmazás minden új és használt Nissan Leaf tulajdonosa számára rendelkezésre áll.

A töltőpontok autótípus, töltési sebesség és hozzáférési mód szerint szűrhetők, így a villanyautósok gyorsan és könnyedén megtalálhatják a számukra ideális töltőhelyet.

Az alkalmazás navigációs lehetőséget is biztosít, a legfontosabb funkció azonban a töltés elindítása és leállítása az ezzel kompatibilis töltőállomásoknál.

Egyszerűbb lesz a villanyautó-töltés a Nissan Charge applikációjával Fotó: Nissan

A Nissan Charge alkalmazás a Nissan márkakereskedéseknél és partnereknél elhelyezkedő töltőpontokat is tartalmazza.

Az alkalmazásban értékelhetők az egyes töltőpontok, amivel a többi felhasználót is segíthetjük az útvonal- és töltéstervezésben. A regisztrációhoz a Leaf-tulajdonosnak egyszerűen le kell töltenie az ingyenes alkalmazást, és létre kell hozni egy felhasználói fiókot. A regisztráció során az e-mail-cím és jelszó megadásán kívül a jármű alvázszámát, érvényes bank- vagy hitelkártyaadatokat, illetve PayPal-fiókot is meg kell adni. Ezt követően a töltők az alkalmazással vagy a weboldalon megrendelhető ingyenes töltőkulccsal indíthatók.

„A Nissan Charge alkalmazás egy újabb lépést jelent az elektromos autók zökkenőmentes használatához és az EV-tulajdonosok felhasználói élményének javításához. Az alkalmazás egy érintőképernyőn keresztül kapcsolja össze a felhasználókat a töltőhálózattal, és biztosít számukra minden szükséges információt a töltésekhez” – fogalmazott Helen Perry, a Nissan Europe elektromos járművekért felelős vezetője.

Neked ajánljuk
Egy app, amellyel játszva tudatos fogyasztóvá válhat Összefogtak a tatai állatotthonért Jó hírek a kerékpározás világából és hasznos linkek városi bringásoknak Debreceni diákok nyerték meg a Kárpát-medencei klímavédelmi versenyt Műanyaghulladékból mennyei desszertek?!
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam