2021. június 14., Vazul
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Magyar applikáció a villanyautósokért

A  villanyautósok számára az utazástervezés több nehézséget rejt magában, mint egy hagyományos autó sofőrjének. Erre a problémára nyújt hatékony és hiánypótló megoldást az ingyen letölthető, magyar fejlesztésű Volteum applikáció.

Mikor fog pontosan lemerülni az autó? Hol optimális megállni tölteni? Ez mennyibe fog kerülni? A többi között ilyen kihívásokkal szokták szemben találni magukat a villanyautósok. 

EZEKRE A PROBLÉMÁKRA KÍNÁL MEGOLDÁST A VOLTEUM ingyenes applikációja 

Fotó: Shutterstock

A Volteum applikációjával az elektromos autósok hosszútávú utazásaikat tervezhetik meg másodpercek alatt egész Európában – idézte a vállalat közleményét a portfolio.hu. Mint kiderült,

az ingyenesen elérhető alkalmazás mögött álló algoritmus képes előre jelezni az autó töltöttségének változását egy hosszú út során, és az útvonalhoz hozzáadni az autó számára optimális töltési pontokat.

Az applikáció megadja ezeknek a töltéseknek az idejét és az árát is, illetve a közelünkben levő töltőket is összehasonlíthatjuk vele. Elég csak beírni a tölteni kívánt százalékot, és már láthatjuk is, hogy hol és pontosan mennyibe kerülne és mennyi időbe telne az adott töltés.

Neked ajánljuk
Megszületett a megállapodás: a Fisker gyártja az első elektromos pápamobilt Sikeres a yogyakartai terepkísérlet Mint a vérebek, úgy szagolják ki a méhek a koronavírus-fertőzést Sörhulladék és trágya keveréke lehet a tökéletes növényvédő szer? A folyók és óceánok megtisztításával igyekszik csökkenteni hulladéklábnyomát a Coca-Cola
Tovább a forrásra: portfolio.hu
Vissza
Hírfolyam