2021. szeptember 18., Diána
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Felhívás a Természetjáró applikáció felhasználóinak

A Magyar Természetjáró Szövetség ingyenes túraapplikációja, a Természetjáró április közepén modernebb, könnyebben használható, több szolgáltatást nyújtó verzióra frissül. Most regisztráljon, aki nem akarja elveszíteni telefonra mentett tartalmait!

A frissülés előtt a fejlesztők arra kérnek mindenkit, akinek eddig nem volt felhasználói fiókja, de az átállás után is hozzá szeretne férni lementett tartalmaihoz és rögzített útvonalaihoz, hogy

legkésőbb április közepéig regisztráljon a termeszetjaro.hu honlap vagy a Természetjáró applikáció Közösség menüpontjában, majd a Kedvencek menüpontban nyomjon a Szinkronizálás ikonra!

Ez utóbbi a jobb felső sarokban keresendő, és telefonon célszerű csak akkor megnyomni, mikor a készülék a wifihálózathoz kapcsolódik. A Közösség menüt pedig itt találtuk meg a honlapon.  A mentett tartalmak így felkerülnek a felhőbe, és a frissülés után is elérhetők lesznek akár az appból, akár a honlapról, ugyanazzal a  felhasználóval. Sokakat érinthet ez a felhívás, mert már több mint 255 ezren töltötték le az alkalmazást.

Az indulása óta több mint 255 ezren töltötték le a Természetjáró alkalmazást  Fotó: Shutterstock.com

További információk találhatók a honlapon és főként az applikációban.

Neked ajánljuk
Most már tökéletes az ivóvíz a határ menti községben Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért 140 elektromos Mini Coopert rendelt dolgozóinak a Deloitte Klímasemlegességre törekszik a Procter & Gamble
Tovább a forrásra: termeszetjaro.hu
Vissza
Hírfolyam