2021. június 19., Gyárfás
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Felhívás a Természetjáró applikáció felhasználóinak

A Magyar Természetjáró Szövetség ingyenes túraapplikációja, a Természetjáró április közepén modernebb, könnyebben használható, több szolgáltatást nyújtó verzióra frissül. Most regisztráljon, aki nem akarja elveszíteni telefonra mentett tartalmait!

A frissülés előtt a fejlesztők arra kérnek mindenkit, akinek eddig nem volt felhasználói fiókja, de az átállás után is hozzá szeretne férni lementett tartalmaihoz és rögzített útvonalaihoz, hogy

legkésőbb április közepéig regisztráljon a termeszetjaro.hu honlap vagy a Természetjáró applikáció Közösség menüpontjában, majd a Kedvencek menüpontban nyomjon a Szinkronizálás ikonra!

Ez utóbbi a jobb felső sarokban keresendő, és telefonon célszerű csak akkor megnyomni, mikor a készülék a wifihálózathoz kapcsolódik. A Közösség menüt pedig itt találtuk meg a honlapon.  A mentett tartalmak így felkerülnek a felhőbe, és a frissülés után is elérhetők lesznek akár az appból, akár a honlapról, ugyanazzal a  felhasználóval. Sokakat érinthet ez a felhívás, mert már több mint 255 ezren töltötték le az alkalmazást.

Az indulása óta több mint 255 ezren töltötték le a Természetjáró alkalmazást  Fotó: Shutterstock.com

További információk találhatók a honlapon és főként az applikációban.

Neked ajánljuk
Hamarosan négy új szakasszal is bővülhet az EuroVelo-hálózat Budapesten A Giro d'Italia győztese kerékpárt ajándékozott Ferenc pápának A bio-szolár ház a természetes szellőzés, a napfény és a modern kényelem találkozása Gyógyszermaradványoktól és mikroműanyagoktól mentes lazacokat tenyésztenek majd Zalaegerszegen Lengyelországban is bíróságon próbálják kikényszeríteni a hatékonyabb klímavédelmi intézkedéseket
Tovább a forrásra: termeszetjaro.hu
Vissza
Hírfolyam