2018. február 21., Eleonóra
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter Időjárás

Felejtsd el a szuperkaját!

Miért hisszük el boldogan, hogy egy egzotikus bogyó, azték mag vagy ázsiai gyökér fog megmenteni a betegségektől? Miért jó, és miért baj, hogy manapság a pacal vagy a karalábé helyett az avokádó, a chia vagy a quinoa a trendi? Azzal, hogy egzotikus élelmiszereket importálunk a világ másik végéből, a megtett távolság miatt ezeknek a termékeknek hatalmas a szénlábnyomuk, a hirtelen támadt nyugati étvágy pedig hatalmas károkat okoz a termelő országokban.

Tovább a forrásra: tudatosvasarlo.hu
Vissza
Hírfolyam
Ajánló
"Boldog békeidők" - Téli képek 1907-ből „Éghajlatbarát” megoldások a mezőgazdaságban 100 éve érintetlenül – A svájci vadon 12 hónap az erdőn 2017 a rekordok éve volt a Pilisi Parkerdőben