Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 3., Buda, Richárd
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újrahasználati akció indul

Az FKF Nonprofit Zrt. 2018-ban is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét kezdeményezéshez, melynek keretében lelkes önkéntesek saját akcióötleteiket megvalósítva hívják fel a figyelmet a hulladékkeletkezés megelőzésének, a keletkezett mennyiség csökkentésének, a termékek újrahasználatának, valamint az anyagok újrahasznosításának fontosságára.

Az FKF Nonprofit Zrt. két Szemléletformáló és Újrahasználati Központjában (SZÚK) az akció ideje alatt a lakosság 50%-os kedvezménnyel juthat hozzá a legkülönbözőbb funkciójú használati tárgyakhoz. Könyvek, játékok, bútorok, valamint kiesebb és nagyobb használati lakásfelszerelések várják az odalátogatókat. Az akció időtartama: 2018. november 19–24. A tárgyak ára azok méretétől függően változik. 

Az FKF ezáltal is szeretne hozzájárulni az újrahasználat gyakorlatának elterjesztéséhez, népszerűsítéséhez.

A központban leadott tárgyak bárki számára elvihetők az akciós tárolási, raktározási díj megfizetését követően. A tárgyak kiváltásának, „megvásárlásának” feltétele a regisztráció – amihez fényképes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya szükséges. A tárolási díjak 50 Ft + áfa és 5000 Ft + áfa között alakulnak az akció ideje (november 19–24.) alatt a tárgyak méretének függvényében. (Ez 50%-os kedvezményt jelent a teljes díjhoz képest.)

Fotó: www.fkf.hu

Természetesen tárgyak leadására is van lehetőség ezen a héten, ahogy az év többi napján is.

Neked ajánljuk
A környezetbarát lufikat se ereszd szélnek Amikor a külső alapján kell ítélni Ígéretes baktériumra bukkantak egy hulladéklerakónál Először keltek ki keafiókák Magyarországon Vízi egypercesek – Novellapályázat
Tovább a forrásra: fkf.hu
Vissza
Hírfolyam