2020. augusztus 9., Emőd
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Környezettudatos hazai webshopok

„Majd holnap” – hányszor jegyezzük meg magunknak ezt a kis mondatot, amikor a műanyag zacskónkba mérjük a gyümölcsöket, vagy a kemikáliákkal teli tisztítószerrel töröljük le a polcokat. Mutatunk pár hazai környezettudatos webshopot, amely kínálatának köszönhetően a halogatásból egy kattintással elhatározás válhat!

hulladekmentes.hu

Kulacsok, csatos üvegek, fémborotvák, 100%-os olajok, krémdeók, fa fogkefe, mosható betét, konyhai komposzt: csak néhány szuper termék Kump Edina környezetkutató, hulladékcsökkentési szakértő oldaláról. A hulladekmentes.hu több is, mint webshop, számos környezettudatos termék használati útmutatóját megtaláljuk az oldal blogfelületén, de megtanulhatunk akár gilisztakomposztot is készíteni Edinától, sőt hulladékmentes háztartás tanfolyamra is jelentkezhetünk az oldalon.

Fotó: shutterstock.com

zoldbolt.hu

A Zöldbolt Online Ökoáruház kínálatában szó szerint minden megvan, amire egy zöld háztartásban szükség lehet. A szépségápolás, háztartás, irodalom (!), élelmiszer és natúr papír és írószer mellett még a legkisebbekre is gondolnak, ugyanis bio babaápolók és mosható pelenkák is széles választékban várják a vásárlókat. A zöld minősítések sorával büszkélkedő termékeket kínáló áruházat érdemes gyakran felkeresni, ugyanis időről időre remek akcióval kedveskednek a zöldülőknek.

Fotó: shutterstock.com

zoldmami.hu

A zöld mamik webshopja páratlan kínálattal bír gyermekcuccok terén: a biopamut előkétől a játszószőnyegeken át a bio tisztítószerekig megtalálhatunk mindent, ami egy bababarát, egészségtudatos háztartásba kellhet. Emellett a webshop az anyukákról sem feledkezik meg, például kiváló minőségű prémium biopamut termékekkel és egészséges italokkal, fehérjeporokkal, kézműves lekvárokkal kényezteti a mamákat.

Fotó: shutterstock.com
Neked ajánljuk
Az eldobható divat korát éljük, de talán már látszik a kiút 2021-től új energiacímkék segítik a tájékozódást 10 apróság, amivel megmentheted a Földet (videó) Egyre gyakrabban lehetnek szélsőséges szárazságok Közép-Európában Már az idén elkezdhetik gyártani a világ legolcsóbb villanyautóját
Tovább a forrásra: marieclaire.hu
Vissza
Hírfolyam