2019. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Bevált a környezettudatos szatyor

Jól fogadták a vásárlók a Spar környezetbarát zöldségszatyrait, így minden áruházukban bevezetik őket.

Teljes hálózatában elérhetővé teszi a többször használatos zöldség-gyümölcs tároló tasakokat a Spar Magyarország – írja az MTI alapján az Index.

A társaság húsz – győri, szegedi és tatabányai – áruházában március végétől tesztelte újdonságként az újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakokat, amelyekből a tesztidőszakban több tízezer talált gazdára.

A vásárlói érdeklődés jelentősen meghaladta a cég által vártat, ezért szeptember 10-től teljes magyarországi hálózatában árusítják ezt a csomagolóeszközt.

A Mammut üzletház SPAR áruházának bejárata
Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A strapabíró tasakokkal számos alkalommal újra lehet vásárolni, akár éveken át. A Spar az alternatív megoldással is a környezettudatos vásárlásra akarja ösztönözni vevőit – olvasható a cég közleményben. Nyár végétől a vevők otthonról vitt, saját csomagolóeszközeikbe is tehetik a nem előrecsomagolt zöldség- és gyümölcstermékeket a Spar üzletekben.

Neked ajánljuk
Le a palackkal, éljen a szifon! Egy jóságos banya gyümölcsei Egyre többe kerül a szén-doxid-kibocsátás Norvégiában már rég rájöttek, hogyan kellene védekezni a tömegturizmus ellen Egy új innováció véget vethet a kávékapszulák rossz hírének
Tovább a forrásra: index.hu
Vissza
Hírfolyam