2021. október 26., Dömötör
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Megszívlelendő üzenet a szeméthegyek serpáitól

„Időt ajándékozzatok, ne tárgyakat!” – érdemes az ünnepi sürgölődés közepette is észben tartani a berlini szemetesek karácsonyi intelmeit.

A német főváros szemetesei reklámkampányt indítottak annak érdekében, hogy a lakosság csökkentse az ilyenkor szokásos hulladékhegyeket. Azt ajánlják, hogy az ilyenkor szokásosnál kevesebbet vásároljanak.

Az „Időt, ne tárgyakat” felhívás arra emlékeztet, hogy nem attól lesz szép az ünnep, ha agyonvásároljuk magunkat, a postaküldő szolgálatok pedig belerokkannak a küldemények kézbesítésébe.

Az ajándékozás kiváló lehetőség az együtt töltött idő megtervezésére, megteremtésére: meglephetjük egymást közös uszodabérlettel, kirándulással, koncerttel, mozival vagy egy színházi estével.

Olyan élményekkel, amelyekről mindenkinek szép emlékei maradnak. De kiváló ötlet a fiatal szülőknek adandó „bébiszitter-voucher”, vagy egy buli is, ahol a résztvevők kicserélhetik megunt ruháikat – írja a Guardian alapján az szmo.hu.

Fotó: pixabay.com
Neked ajánljuk
Felgyorsulhatnak a környezettudatos innovációk az ingatlanszektorban Az arckrémek után a zöldként hirdetett hajápolókat veszi górcső alá a hatóság Megerősítette a klímavédelemmel kapcsolatos elkötelezettségét a Tesco Kék Bolygó Podcast: 9 G-vel repülünk Tarjánban is ültettek fákat a településfásítási programon belül
Tovább a forrásra: szeretlekmagyarorszag.hu
Vissza
Hírfolyam