2020. szeptember 21., Máté, Mirella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Megszívlelendő üzenet a szeméthegyek serpáitól

„Időt ajándékozzatok, ne tárgyakat!” – érdemes az ünnepi sürgölődés közepette is észben tartani a berlini szemetesek karácsonyi intelmeit.

A német főváros szemetesei reklámkampányt indítottak annak érdekében, hogy a lakosság csökkentse az ilyenkor szokásos hulladékhegyeket. Azt ajánlják, hogy az ilyenkor szokásosnál kevesebbet vásároljanak.

Az „Időt, ne tárgyakat” felhívás arra emlékeztet, hogy nem attól lesz szép az ünnep, ha agyonvásároljuk magunkat, a postaküldő szolgálatok pedig belerokkannak a küldemények kézbesítésébe.

Az ajándékozás kiváló lehetőség az együtt töltött idő megtervezésére, megteremtésére: meglephetjük egymást közös uszodabérlettel, kirándulással, koncerttel, mozival vagy egy színházi estével.

Olyan élményekkel, amelyekről mindenkinek szép emlékei maradnak. De kiváló ötlet a fiatal szülőknek adandó „bébiszitter-voucher”, vagy egy buli is, ahol a résztvevők kicserélhetik megunt ruháikat – írja a Guardian alapján az szmo.hu.

Fotó: pixabay.com
Neked ajánljuk
A tudatos vásárlókat is kihívások elé állította a koronajárvány Zöld címkékkel igazítja útba a tudatos vásárlókat a dm A fenntartható gazdasági fejlődést elősegítő központ jött létre a Pannon Egyetemen Ausztriában már hidrogénüzemű vonattal is lehet utazni Ezért ilyen drágák idén a gyümölcsök
Tovább a forrásra: szeretlekmagyarorszag.hu
Vissza
Hírfolyam