Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. március 30., Zalán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Biztató eredményeket hozott a drogériákat cselekvésre buzdító petíció

Az összegyűjtött aláírások átadásakor a kampány kezdeményezői a Rossmann és a dm illetékeseitől is ígéretes választ kaptak a műanyaghulladék megelőzését segítő utántöltő automatákkal kapcsolatosan. 

A petíciót kitöltők számára eljuttatott e-mailjében a Hang csapata közölte: az egyeztetésen kiderült, mindkét vállalat dolgozik az utántöltő automaták hazai bevezetésén, tesztüzemben néhány boltban már idén megkezdődhet az első berendezések használata.

A néhány hete meghirdetett petícióban több mint 40 ezren szólították fel a dm-et és a Rossmannt a változtatásra.

A kezdeményezés sikerén felbuzdulva a szervezők további kampányokhoz keresnek támogatókat, hogy a fogyasztók és a kereskedelmi vállalatok minél szélesebb körét elérve tehessenek a fenntartható vásárlási és csomagolási lehetőségek elterjedéséért.

Fotó: Wikimedia Commons
Neked ajánljuk
Az alacsony szállítási költség környezeti lábnyoma hatalmas A környezetbarát lufikat se ereszd szélnek „Pánikmentesítő” Facebook-kampány a vírustalan olasz zöldség mellett Citromsavval a ragyogóan tiszta otthonért #másképpfogom: Tömegrendezvények nélkül, az egyéni fogadalmak jegyében zajlott idén a Föld Órája
Tovább a forrásra: szabad.ahang.hu
Vissza
Hírfolyam