2020. október 1., Malvin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Most különösen fontos – vegyél hazait!

Figyelemfelhívó kampányt indított az InStyle. A márka számára mindig kiemelten fontos volt a hazai tervezők, képzőművészek és kulturális projektek támogatása – amire a járvány okozta nehéz időszakban a pótolhatatlan kis piaci szereplőknek még nagyobb szükségük van.

Ennek érdekében született meg a #vegyélhazait zárt Facebook-csoport, amely az értékes, helyi alkotókat támogató fogyasztói magatartást népszerűsíti, és összekapcsolja a tudatos vásárlókat és a járvány miatt különösen nehéz helyzetbe került, de a fenntartható jövő szempontjából megkerülhetetlen piaci szegmens szereplőit.

A #vegyélhazait Facebook-csoport lehetőséget teremt az alkotók és kisvállalkozások számára, hogy széles körhöz juttassák el azokat a megoldásokat, melyeket a válság kezelésére vezettek be, legyen szó virtuális boltbejárásról, jövőben levásárolható utalványokról vagy akár akciókról.

Online cikksorozat formájában a hazai márkák és a mögöttük álló alkotók további lehetőséget kapnak arra, hogy bemutathassák márkáikat, valamint útjára indult egy Instagram-kihívás is, amelyben a felhasználók megmutathatják, kik a kedvenc tervezőik, és melyik vendéglátóipari egység az, amely mellett támogatásukkal a járványhelyzetben is szeretnének kiállni.

„Az InStyle lételeme a stílus, és mindig is kiemelten fontos volt számunkra a fenntartható divat, illetve a magyar tervezők, képzőművészek, helyi vállalkozások támogatása. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy elérésünket felhasználva azokért hallatjuk a hangunkat, akiknek most a legnagyobb szüksége van rátok, a magyar divat, magyar termékek, magyar helyek rajongóira” – idézte az InStyle főszerkesztőjének, Alberti Petrának cselekvésre buzdító szavait a Média Piac.

Fotó: #vegyélhazait/facebook.com
Neked ajánljuk
Zöld címkékkel igazítja útba a tudatos vásárlókat a dm Az élelmiszerek „valódi” ára sokkal húzósabb, mint amit a címke mutat Mit tegyek? Mit vegyek? Mit egyek? – tanulmányi verseny középiskolásoknak Már most mennyi minden viseli magán a változó klíma bélyegét! Tünékeny viaszszobrok késztetnek megállásra Floridában
Tovább a forrásra: mediapiac.com
Vissza
Hírfolyam