2021. április 17., Rudolf
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Otthonunkba zárva is zöldülhetünk

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány önkéntesei arra használják a karanténban töltött időt, hogy a környezetbarát életmód elsajátítását segítő közösséget építsenek.

A Facebookon létrehozott, Zöldülj otthon, hogy ne a penész egyen meg elnevezésű csoportba bárki beléphet, akinek információkra van szüksége, vagy megosztaná egyéni sikereit – írja a Népszava.

A témák között szerepel többek között a négy fal közötti környezetvédelem, a hulladékmentesség, a csomagolásmentes vásárlás, az energiatudatosság, a növénytermesztés és -nevelés, a kertészkedés, a komposztálás és akár az önellátás is.

A közösség részei egyes témák szakértői is, akik várják a teljesen kezdők kérdéseit is. A szinte mindennap frissülő edukációs kampány a világjárvány végéig tart.

Fotó: #zöldüljotthon/facebook.com
Neked ajánljuk
Március 15-e nem csak a forradalom emlékezetéről, a fenntartható vásárlásról is szólt A laboratóriumban is bizonyítottak: a hiteles környezetbarát termékek hatékonyan tisztítanak Megemeljük a (gomba)kalapunkat a mexikói dizájnerek sisakja előtt Az amerikai kibocsátás visszaszorítását sürgetik uniós képviselők és üzleti vezetők Szent István városába ért a Zöld Busz Program
Tovább a forrásra: nepszava.hu
Vissza
Hírfolyam