2020. július 10., Amália
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Otthonunkba zárva is zöldülhetünk

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány önkéntesei arra használják a karanténban töltött időt, hogy a környezetbarát életmód elsajátítását segítő közösséget építsenek.

A Facebookon létrehozott, Zöldülj otthon, hogy ne a penész egyen meg elnevezésű csoportba bárki beléphet, akinek információkra van szüksége, vagy megosztaná egyéni sikereit – írja a Népszava.

A témák között szerepel többek között a négy fal közötti környezetvédelem, a hulladékmentesség, a csomagolásmentes vásárlás, az energiatudatosság, a növénytermesztés és -nevelés, a kertészkedés, a komposztálás és akár az önellátás is.

A közösség részei egyes témák szakértői is, akik várják a teljesen kezdők kérdéseit is. A szinte mindennap frissülő edukációs kampány a világjárvány végéig tart.

Fotó: #zöldüljotthon/facebook.com
Neked ajánljuk
Hangolódj mosogatószappannal a műanyagmentes júliusra Te hány kilométert eszel? Sztárokkal tör be a fenntartható divat világába a Gucci Ötletek a fenntartható fejlődési célok oktatásához – Tisztességes munka és gazdasági növekedés A hidrogén lehetne a jövő tiszta energiája
Tovább a forrásra: nepszava.hu
Vissza
Hírfolyam