2021. január 26., Paula, Vanda
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Otthonunkba zárva is zöldülhetünk

A Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány önkéntesei arra használják a karanténban töltött időt, hogy a környezetbarát életmód elsajátítását segítő közösséget építsenek.

A Facebookon létrehozott, Zöldülj otthon, hogy ne a penész egyen meg elnevezésű csoportba bárki beléphet, akinek információkra van szüksége, vagy megosztaná egyéni sikereit – írja a Népszava.

A témák között szerepel többek között a négy fal közötti környezetvédelem, a hulladékmentesség, a csomagolásmentes vásárlás, az energiatudatosság, a növénytermesztés és -nevelés, a kertészkedés, a komposztálás és akár az önellátás is.

A közösség részei egyes témák szakértői is, akik várják a teljesen kezdők kérdéseit is. A szinte mindennap frissülő edukációs kampány a világjárvány végéig tart.

Fotó: #zöldüljotthon/facebook.com
Neked ajánljuk
Az erdőktől a gardróbokig – új ösvényeken a fenntartható divat felé Ezekből a tippekből lendületet nyerhetsz a fenntarthatósággal kapcsolatos fogadalmaid teljesítéséhez Egyre többen vágnak bele az energetikai korszerűsítésbe Szép csendben Bill Gates lett az USA legnagyobb termőföldbirtokosa (videóval) A székesfehérvári könyvtár is segít az oltás online regisztrációjában
Tovább a forrásra: nepszava.hu
Vissza
Hírfolyam