2021. április 13., Ida
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A zöld hajmosás előnyeit teszteli a Tudatos Vásárlók Egyesülete

Amikor sampont választunk, nem csak az dől el, mennyire lesz fényes, jól ápolt és illatos a hajunk. A samponon áll az is, mennyivel szaporítjuk a több száz évig nem lebomló műanyaghulladék mennyiségét Földünkön. A TVE Öko-hajmosás kihívásában részt vevők kideríthetik, milyen ritkábban, szilárd samponnal vagy éppen samponszappannal hajat mosni!

A műanyag flakonos samponok sokak számára egyértelmű, megkerülhetetlen választásnak tűnnek, pedig remek hulladékmentes alternatívájuk van: a szilárd sampon.

Amellett, hogy egy tömb szilárd samponnal akár két flakon sampont válhatunk ki műanyaghulladék nélkül, ha körültekintően választunk, az összetevők szempontjából sem annyira károsak, mint a „hagyományos” samponok.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete szeretné kideríteni, hogy a fenntartható megoldás más szempontból is megállja-e a helyét? A szilárd samponok tényleg jól tisztítják-e a hajat, mennyire egyszerű vagy épp macerás a használatuk, nem szárítják-e a fejbőrt, könnyen fésülhetővé teszik-e a hajat?

Hogy ezt megtudhassák, támogató tagjaik és közösségük segítségével hazai szilárd samponokat tesztelnek. A tesztben részt vevő tagjaik és szupertagjaik ajándékként kapják a termékeket, de a kihíváshoz sokféleképpen csatlakozhatunk.

További információ: tudatosvasarlo.hu

Fotó: tudatosvasarlo.hu
Neked ajánljuk
Házhoz jön a piac A Media Markt és a Tudatos Vásárlók egyesülete segítségével könnyebben találhatunk rá a tartós termékekre Idén március 27-én lesz a Föld órája Mentális pandémia veszélyére figyelmeztetnek – Beszélgessünk egymással! Utolsó európai menedékükön orvhalászat veszélyezteti a Duna tokhalfajait
Tovább a forrásra: tudatosvasarlo.hu
Vissza
Hírfolyam