2020. szeptember 28., Vencel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vesszen a szennyes és a szennyezés

Hosszú kutatás és fejlesztés után került gyártásba egy új magyar környezetbarát tisztító- és mosószercsalád.  

A magyar startup tagjai, Gyimóthy Gábor környezetvédelmi és vegyipari kutatómérnök, Bóna Richárd és Lukács Ádám közgazdászok azt ígérik, a nagy nemzetközi márkákkal is versenyre kelnek termékükkel – írja a Privatbankár.

Korábban elsősorban üzleti ügyfeleknek, például szállodáknak fejlesztettek tisztító- és mosószereket, mostanra viszont saját márkát fejlesztettek, és a lakossági piacot is megcélozták a Souldrops nevű termékkel.

Az új termék a gyártó szerint a környezetbarát összetevőkben nagy újdonságot hoz: foszfát- és foszfonátmentes, emellett újfajta fehérítőrendszerrel működik.

Az új termékek egyelőre csak Magyarországon, de a tervek szerint ősztől a visegrádi négyek országaiban is kaphatók lesznek. Az indulásnál univerzális mosógél és az ahhoz javasolt három különböző illatú öblítő szerepel a termékpalettán.

Az új tisztítószercsalád piacra lépését megelőző kutatás és fejlesztés, a know-how kidolgozása, valamint a gyártási folyamat is teljes egészében itthon történik – hazai munkaerővel, hazai forrású anyagi támogatással.

Fotó: Souldrops/facebook.com
Neked ajánljuk
Zöld címkékkel igazítja útba a tudatos vásárlókat a dm Az aggasztó hírek árnyékát jólesik néha egy kis csokival elhessegetni – de most különösen fontos, hogy jól válassz! Németország is zöldkötvényt bocsátott ki Újabb tudományos áttörés a napelemek piacán Októbertől élesben működik a HulladékRadar alkalmazás
Tovább a forrásra: privatbankar.hu
Vissza
Hírfolyam