2021. január 25., Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vesszen a szennyes és a szennyezés

Hosszú kutatás és fejlesztés után került gyártásba egy új magyar környezetbarát tisztító- és mosószercsalád.  

A magyar startup tagjai, Gyimóthy Gábor környezetvédelmi és vegyipari kutatómérnök, Bóna Richárd és Lukács Ádám közgazdászok azt ígérik, a nagy nemzetközi márkákkal is versenyre kelnek termékükkel – írja a Privatbankár.

Korábban elsősorban üzleti ügyfeleknek, például szállodáknak fejlesztettek tisztító- és mosószereket, mostanra viszont saját márkát fejlesztettek, és a lakossági piacot is megcélozták a Souldrops nevű termékkel.

Az új termék a gyártó szerint a környezetbarát összetevőkben nagy újdonságot hoz: foszfát- és foszfonátmentes, emellett újfajta fehérítőrendszerrel működik.

Az új termékek egyelőre csak Magyarországon, de a tervek szerint ősztől a visegrádi négyek országaiban is kaphatók lesznek. Az indulásnál univerzális mosógél és az ahhoz javasolt három különböző illatú öblítő szerepel a termékpalettán.

Az új tisztítószercsalád piacra lépését megelőző kutatás és fejlesztés, a know-how kidolgozása, valamint a gyártási folyamat is teljes egészében itthon történik – hazai munkaerővel, hazai forrású anyagi támogatással.

Fotó: Souldrops/facebook.com
Neked ajánljuk
Mi tesz egy tárgyat méltóvá az ünnephez? Ismét jó értékelést kapott a L'Oréal fenntarthatósági programja Sam, a tűzoltó – Havazás (bábfilm) Tovább nőtt a környezetbarát csomagolóeszközök iránti kereslet Szeméttel borították be a Kékestetőt a téli sportok szerelmesei
Tovább a forrásra: privatbankar.hu
Vissza
Hírfolyam