2021. május 17., Paszkál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Megújul a tudatos divatbarátok magyar platformja

A Liverobe 2.0 célja a second hand népszerűsítése, valamint helyi butikok, feltörekvő dizájnerek támogatása.

A divatfogyasztókat tudatosságra ösztönző LiveRobe béta-verziójának tavalyi sikerei után most izgalmas újításokkal, új dizájnnal, valamint egyszerű fizetési móddal és személyre szabott szállítási opciókkal tér vissza az alkalmazás – számolt be az Onbrands.

A LiveRobe béta-verziójának tavalyi sikere után az alapítók, Angyal Ivett és Molnár Nini egy újabb női taggal, Miklós Andrea e-kereskedelmi szakértővel kiegészülve vágtak bele az alkalmazás finomhangolásába. A LiveRobe továbbra is ingyenesen letölthető, divatfókuszú alkalmazás, amely egyben online piactérként üzemel.

Az alkalmazás célja, hogy a second hand népszerűsítésével, valamint helyi butikok, feltörekvő dizájnerek támogatásával vegye fel a harcot a fast fashion negatív hatásaival szemben.

Az időtálló termékek, előző szezonokban el nem adott vagy megunt ruhák adásvételével az alapítók tudatosságra, a divat fenntarthatóságára szeretnék ösztönözni a fogyasztókat.

Fotó: www.liverobe.com

A küllemében is megújult LiveRobe 2.0 tartalmi újításokat is tartogat a divatrajongók és kisvállalkozók számára. Az egyszerű és felhasználóbarát fizetési és szállítási módok mellett bárki létrehozhat egy saját online butikot, ahol egy termékről akár öt fotót is feltölthet, illetve saját online katalógus, azaz LookBoard elkészítésére is lehetőség nyílik.

Az applikáción belül mód van a vitás esetek kezelésére és a problémás vásárlások értékének visszatérítésére is. Júliusig folyamatosan egyéb újításokra számíthatnak a felhasználók, az alkalmazás és a fenntartható divat népszerűsítésére pedig Humans of LiveRobe címmel eseménysorozattal is készülnek az alapítók.

Neked ajánljuk
Üzenj te is a kedvenc éttermednek! A magyar fogyasztók is szívesen áldoznak a környezet megóvására Kis zöld könyv – kalauz a fenntartható élethez Ember egy kutyáért, emberek egymásért (videó) Megérkezett a Tesla Magyarországra
Tovább a forrásra: onbrands.hu
Vissza
Hírfolyam