2021. január 26., Paula, Vanda
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb környezettudatos termékekkel jelentkezik a Spar

Az áruházlánc új, élelmiszerek csomagolására és tárolására szolgáló megoldásaival a háztartásokban keletkező hulladékot csökkenthetik a környezettudatos vásárlók.

Élhető környezetünk fenntarthatósága érdekében a SPAR a saját működése során alkalmazott anyagok, technológiák és munkafolyamatok újragondolása mellett vásárlóit is a környezettudatosabb magatartásra biztatja – írja a Marketing&Média Online.

„A fenntarthatóság szellemiségében az elmúlt időszakban számos újdonságot vezettünk be a hálózatunkban. Örömmel mondhatom, hogy ezek a vásárlóink körében is pozitív fogadtatásra találtak. Ilyenek például a többször használatos, környezetbarát zöldség-gyümölcs, valamint pékárutasakok vagy a szilikon zárófedelek. Most pedig újabb környezetbarát termékeket mutattunk be, amelyek reményeink szerint ugyanolyan közkedveltek lesznek, mint a korábbiak” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

  • A 3 darabos, különböző méretű, szettben kapható, méhviaszból készült kendő környezetbarát csomagolóanyag szendvicsekhez, zöldségekhez és gyümölcsökhöz. Az egyszerűen újrafelhasználható, rendkívül rugalmas, könnyen tisztható és formázható termék kiváló és természetes helyettesítője a műanyag csomagolásnak. (A barkácsolás szerelmesei ilyen kendőt maguk is készíthetnek.)
  • Újdonság az INTERSPAR hipermarketek kínálatában az 1 és 1,5 literes kiszerelésben kapható szilikon tárolótasak, amely erős, tartós védelmet jelent a benne tárolt élelmiszereknek.
  • Az flexibilis fedőbetéttel felszerelt, légmentesen zárható, tisztítható ételtároló tálca pedig újrafelhasználható és környezetbarát megoldás szeletelt sajtokhoz és felvágottakhoz. Ezzel csökkenthetjük vagy akár ki is válthatjuk a műanyag fóliák és nejlonzacskók használatát.
Méhviaszból készült kendő Fotó: spar.hu
Neked ajánljuk
A lebomlónak titulált zacskók sok kutyatartót megtéveszthetnek Az erdőktől a gardróbokig – új ösvényeken a fenntartható divat felé A gyertyák új élete Online kérdőívvel vizsgálja a magyarok klímához való viszonyát az ELTE Budafok-Tétényben kisütöttek egy jó megoldást a konyhai hulladék hasznosítására
Tovább a forrásra: mmonline.hu
Vissza
Hírfolyam