2020. szeptember 28., Vencel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb környezettudatos termékekkel jelentkezik a Spar

Az áruházlánc új, élelmiszerek csomagolására és tárolására szolgáló megoldásaival a háztartásokban keletkező hulladékot csökkenthetik a környezettudatos vásárlók.

Élhető környezetünk fenntarthatósága érdekében a SPAR a saját működése során alkalmazott anyagok, technológiák és munkafolyamatok újragondolása mellett vásárlóit is a környezettudatosabb magatartásra biztatja – írja a Marketing&Média Online.

„A fenntarthatóság szellemiségében az elmúlt időszakban számos újdonságot vezettünk be a hálózatunkban. Örömmel mondhatom, hogy ezek a vásárlóink körében is pozitív fogadtatásra találtak. Ilyenek például a többször használatos, környezetbarát zöldség-gyümölcs, valamint pékárutasakok vagy a szilikon zárófedelek. Most pedig újabb környezetbarát termékeket mutattunk be, amelyek reményeink szerint ugyanolyan közkedveltek lesznek, mint a korábbiak” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

  • A 3 darabos, különböző méretű, szettben kapható, méhviaszból készült kendő környezetbarát csomagolóanyag szendvicsekhez, zöldségekhez és gyümölcsökhöz. Az egyszerűen újrafelhasználható, rendkívül rugalmas, könnyen tisztható és formázható termék kiváló és természetes helyettesítője a műanyag csomagolásnak. (A barkácsolás szerelmesei ilyen kendőt maguk is készíthetnek.)
  • Újdonság az INTERSPAR hipermarketek kínálatában az 1 és 1,5 literes kiszerelésben kapható szilikon tárolótasak, amely erős, tartós védelmet jelent a benne tárolt élelmiszereknek.
  • Az flexibilis fedőbetéttel felszerelt, légmentesen zárható, tisztítható ételtároló tálca pedig újrafelhasználható és környezetbarát megoldás szeletelt sajtokhoz és felvágottakhoz. Ezzel csökkenthetjük vagy akár ki is válthatjuk a műanyag fóliák és nejlonzacskók használatát.
Méhviaszból készült kendő Fotó: spar.hu
Neked ajánljuk
Te milyen fogyasztó vagy? Fenntarthatóan szeretnél öltözködni? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak vásárlás előtt! Nemzetközi zöld programot indít a Garnier A húsevő növények negyedét kihalás fenyegeti Félredobott plasztikból is készülhet luxuskaróra
Tovább a forrásra: mmonline.hu
Vissza
Hírfolyam