2021. június 21., Alajos, Leila
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A tudatos vásárlóknak kedvez a Rossmann webshopja

A Rossmann webáruháza 22 új termékminősítő kategóriával várja a vásárlókat, amelyeket már 884 saját márkás termék leírásában megtalálhatnak. A három leggyakrabban használt kategória ezek közül a vegán, a mikroműanyag-mentes, illetve a bio minősítés, de számos egyéb szempont alapján is kereshetnek a vásárlók.

A tudatos termékválasztás egyre nagyobb szerepet kap a mindennapokban – saját egészségünk és a környezet védelme is közrejátszik abban, hogy körültekintőbben válogatjuk meg, mi kerül a kosarunkba egy-egy vásárláskor. 

A Rossmann új kategóriái között – a vegán, a mikroműanyag-mentes, illetve a bio mellett – megtalálhatjuk a BPA-mentes, az FSC-, alumínium-, illatanyag, szilikon- és színezékmentes jelöléseket, vagy épp az olyan mindennapi életet is erősen befolyásoló termékminősítéseket, amik a laktóz- és gluténmentes termékekre vonatkoznak.

A Rossmann hosszú távú tervei között szerepel a minősítések kiterjesztése a beszállítói termékekre is.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Tévhitek és tények a biogazdálkodásról Jó hírek a kerékpározás világából és hasznos linkek városi bringásoknak Egy app, amellyel játszva tudatos fogyasztóvá válhat Félmillió forint értékben kapott diagnosztikai eszközt a Hetényi Géza Kórház 2026-ban mutatják be az utolsó belső égésű motoros Audikat
Tovább a forrásra: termekmix.hu
Vissza
Hírfolyam