2020. szeptember 28., Vencel
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A tudatos vásárlóknak kedvez a Rossmann webshopja

A Rossmann webáruháza 22 új termékminősítő kategóriával várja a vásárlókat, amelyeket már 884 saját márkás termék leírásában megtalálhatnak. A három leggyakrabban használt kategória ezek közül a vegán, a mikroműanyag-mentes, illetve a bio minősítés, de számos egyéb szempont alapján is kereshetnek a vásárlók.

A tudatos termékválasztás egyre nagyobb szerepet kap a mindennapokban – saját egészségünk és a környezet védelme is közrejátszik abban, hogy körültekintőbben válogatjuk meg, mi kerül a kosarunkba egy-egy vásárláskor. 

A Rossmann új kategóriái között – a vegán, a mikroműanyag-mentes, illetve a bio mellett – megtalálhatjuk a BPA-mentes, az FSC-, alumínium-, illatanyag, szilikon- és színezékmentes jelöléseket, vagy épp az olyan mindennapi életet is erősen befolyásoló termékminősítéseket, amik a laktóz- és gluténmentes termékekre vonatkoznak.

A Rossmann hosszú távú tervei között szerepel a minősítések kiterjesztése a beszállítói termékekre is.

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Távoli példa bizonyítja: egy jól megtervezett otthon a természettel és a lakók igényeivel is összhangban lehet Türelmes zöldellők feledékeny növénykedvelőknek A bécsiek már könnyen döntenek a javíttatás mellett Keresik az év kilátóját A legkelendőbb papír is lehet zöldebb?
Tovább a forrásra: termekmix.hu
Vissza
Hírfolyam