2020. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Útmutató a környezettudatos gardróbhoz

Hogyan lehet globális szinten megváltoztatni egy olyan komplex iparág működését, mint a divatipar? Mekkora felelőssége és milyen feladata van az egyénnek? Hogyan nézhet ki a nemnövekedés a divatiparban? Miért lehet megoldás a slow fashion, a helyi értékek támogatása?

Ilyen és hasonló kérdésekről beszélgetett Mengyán Eszter, a fenntartható divattal foglalkozó Holy Duck oldal alapítója dr. Köves Alexandra ökológiai közgazdásszal „Nincs egy göncöm se!” elnevezésű podcastcsatornáján. 

Dr. Köves Alexandra ökológiai közgazdász, tanácsadó, kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója. A beszélgetés ide kattintva hallgatható meg. 

Fotó: Shutterstock
Neked ajánljuk
Az élelmiszerek „valódi” ára sokkal húzósabb, mint amit a címke mutat Marhaepe szappan: a tudatos vásárló folttisztítója Miért és hogyan soha-vissza-nem-térő lehetőség a világgazdaság fenntarthatóbbá tételére a koronakrízis ENSZ-közgyűlés: Brazília kikéri magának, Kína elkötelezett a klímavédelem mellett Elindult az illegális hulladék felszámolására indított program kistelepülési szakasza
Tovább a forrásra: holyduck.hu
Vissza
Hírfolyam