2020. szeptember 24., Gellért, Mercédesz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hulladékmentes kampányt indított a Klassz Placc csapata

A kézműves tervezők arra buzdítanak, hogy a megunt pólóinkat és farmernadrágjainkat ne dobjuk ki, hanem adjuk le náluk, ők pedig új életet adnak nekik: mosipelust és bevásárlótáskát varrnak belőlük.

„Kis lépések, cselekedetek is hasznosak lehetnek környezetünk védelme érdekében. Tegyünk együtt a kisebb környezeti terhelésért, csökkentsük a hulladékot közösen!” – hívja fel a figyelmet frissen indult kampányában egy kis, belvárosi, hazai tervezők által működtetett – s a saját termékeiket árusító – boltocska csapata a Carrie.hu szerint.

„A Klassz Placc showroom kézművesei örömmel fogadják a használt farmert, pólót, pizsit stb. Szóval ha van kidobásra ítélt cuki mintás pólód vagy egyéb ruhád, avagy farmered, gondolj ránk! Kérlek, csak tiszta, nem lyukas, nem bolyhos, stb. ruhákat hozz, hogy új dolgokat alkothassunk belőlük!”

– írják felhívásukban. A ruhákat a Klassz Placcban (1073 Bp., Kertész u. 29.) várják minden kedden, szerdán és csütörtökön 10–18 óra között, cserébe pedig mosható arclemosó koronggal hálálják meg az „adományokat”.

Fotó: Klassz Placc/facebook.com
Neked ajánljuk
Zöld címkékkel igazítja útba a tudatos vásárlókat a dm Az élelmiszerek „valódi” ára sokkal húzósabb, mint amit a címke mutat Mit tegyek? Mit vegyek? Mit egyek? – tanulmányi verseny középiskolásoknak Óvatosan a bambuszpoharakkal! 2000 nehéz helyzetbe került gyermek kapott segítséget
Tovább a forrásra: carrie.hu
Vissza
Hírfolyam