2021. június 14., Vazul
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A madarak azt csiripelik, érdemes a Chez Dodo édes meglepetéseit választani

A magyar macaronmanufaktúra legújabb kollekciójával nemcsak a megajándékozottnak, hanem hazánk erdei madarainak is örömet szerezhetünk.

A környékbeli erdei séták során tett madármegfigyelések, a Magyar Madártani és Természetvédő Egyesület (MME) szuper ’Madárhatározó’ applikációjának gyakori használata, valamint az MME társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatójával, Bodnár Katával folytatott, inspiráló beszélgetések hatására született meg a Chez Dodo legújabb, „Védett madaraink” jótékonysági kollekciója – számolt be a Roadster.

A klímaváltozás és az erdőirtások miatt egyre több madarunk szorul ki természetes élőhelyéről. Emiatt az utóbbi években az erdei madaraink állományának száma nagyon lecsökkent.

A kollekció csodás dobozkáival mindenki segíthet, hogy a magyar erdei fészekrakó madarak mesterséges odúkhoz jussanak.

A Chez Dodo különleges, magyar védett erdei madarakkal díszített dobozkollekciójának minden darabja négyszáz forinttal támogatja az odúk kihelyezését Fotó: Chez Dodo macaron manufaktúra/facebook.com
Neked ajánljuk
Ez a négy ökocímke biztosan nem átverés A jövőben pontszámok segítik a tudatos telefonvásárlókat Tovább nőtt a nemzeti parkok népszerűsége Sörhulladék és trágya keveréke lehet a tökéletes növényvédő szer? A folyók és óceánok megtisztításával igyekszik csökkenteni hulladéklábnyomát a Coca-Cola
Tovább a forrásra: roadster.hu
Vissza
Hírfolyam