2021. január 24., Timót
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A madarak azt csiripelik, érdemes a Chez Dodo édes meglepetéseit választani

A magyar macaronmanufaktúra legújabb kollekciójával nemcsak a megajándékozottnak, hanem hazánk erdei madarainak is örömet szerezhetünk.

A környékbeli erdei séták során tett madármegfigyelések, a Magyar Madártani és Természetvédő Egyesület (MME) szuper ’Madárhatározó’ applikációjának gyakori használata, valamint az MME társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatójával, Bodnár Katával folytatott, inspiráló beszélgetések hatására született meg a Chez Dodo legújabb, „Védett madaraink” jótékonysági kollekciója – számolt be a Roadster.

A klímaváltozás és az erdőirtások miatt egyre több madarunk szorul ki természetes élőhelyéről. Emiatt az utóbbi években az erdei madaraink állományának száma nagyon lecsökkent.

A kollekció csodás dobozkáival mindenki segíthet, hogy a magyar erdei fészekrakó madarak mesterséges odúkhoz jussanak.

A Chez Dodo különleges, magyar védett erdei madarakkal díszített dobozkollekciójának minden darabja négyszáz forinttal támogatja az odúk kihelyezését Fotó: Chez Dodo macaron manufaktúra/facebook.com
Neked ajánljuk
Valóban környezetbarát választás az organikus hús? Dánia mutatja az utat a klímabarát élelmiszer-választáshoz A használt maszkból is lehet alapanyag? Elrendelte Biden az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatérését Mitől lehet kisebb az online kereskedelem klímalábnyoma?
Tovább a forrásra: roadster.hu
Vissza
Hírfolyam