2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Már itthon is vásárolhatunk visszaváltható flakonban

Legyen szó mosásról vagy takarításról, a Semmi Szemét webáruház kínálatában környezetbarát, magyar gyártású tisztítószereket találsz, ráadásul egytől egyig betétdíjas csomagolásban!  

A legtöbb tisztítószer-tárolásra szánt műanyag flakon nincs egy évnél tovább egy háztartásban. Kifogytuk után útjára bocsátjuk őket egy szelektív vagy éppen hagyományos kukába. Ráadásul a vegyszeres flakonokat szinte azonnal kiválogatják a szelektívhulladék-telepeken, és a kommunális hulladékban végzik – figyelmeztetnek a százhalombattai vállalkozás alapítói.

Egy átlagos magyar háztartás mintegy 5 kg hulladékot termel egy évben tisztítószerek után: ez országos szinten több mint 10 000 000 kg szemetet jelent.

A biobubi.hu oldalon magyar gyártók termékeihez lehet hozzájutni – vagyis  hulladékmentesen támogathatjuk a hazai gazdaságot. A termékeket kartoncsomagolás nélkül, saját futár szállítja ki, ami lehetővé teszi, hogy külön jelzés nélkül minden flakont automatikusan visszavegyenek.

Legújabb termékük a betétdíjas csomagolású, „BioBubi” névre keresztelt mosószer. A modell működése pofon egyszerű: a mosószert családi, 5 literes kiszerelésben megvásároljuk a webáruházból. Ha elfogyott, leadunk egy új rendelést. A teli flakont kihozzák, az üreset pedig automatikusan elviszik, majd fertőtlenítés után újratöltik.

A BioBubit ingyen szállítják házhoz, és minden flakon mellé egy „betétdíj”-kupont is adnak, amely 500 forint kedvezményt biztosít a következő rendelésből. A mosószerből kérhetünk „próbacsomagot” is. Ez a következőket tartalmazza: egy liter biobubi mosószer, ajándék vászontáska és ingyenes szállítás. További információ: biobubi.hu.

Neked ajánljuk
A kert, amely a tulajdonosa energiáival és a vízzel is spórol Feladta a hagyományos szódakészítés utolsó mohikánja A vasúti és a távolsági buszos közlekedés idén nyáron komolyan versenybe száll az autózással Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: biobubi.hu
Vissza
Hírfolyam