2021. június 23., Zoltán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elgondolkodtató csecsebecsékkel tehetünk a beporzókért

A ZÜMMizéria csapatának célja, hogy szimbolikus ezüst és edzettacél ékszerekkel hívják fel az emberek figyelmét a méhekre és általában a beporzókra, a bevételekből pedig a megóvásukra tett erőfeszítéseket támogassák.

„A ZÜMMizer nyakláncok nem csak stílusosak, de egy nemes ügyet is képviselnek.” Ha az utcán sétálsz, és valaki megkérdezi, hogy mégis „miért a méhek”, akkor máris hatalmas lépést tettél azért, hogy felhívd a figyelmet arra a súlyos válságra, amellyel  az élelmezésünket is biztosító növényvilág fenntartásában oly fontos szerepet játszó apró élőlények szembenéznek – derül ki a Zümmizéria oldalon.

Az oldal üzemeltetői a bevételek 20 százalékát olyan szervezeteknek adják át, amelyek kifejezetten a természet védelmével, a méhekkel, beporzókkal kapcsolatos óvintézkedéseket végeznek.

Ilyen szervezet az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) és a Magyar Madártani Egyesület (MME). Mind a kettőnek az összes bevételt tekintve 10-10%-ot utalnak át minden hónap végén.

Az oldalon nemcsak szemléletformáló ékszereket, ruházati cikkeket és egyéb apróságokat találhatunk, de a blogon a beporzók érdekes világát is közelebbről megismerhetjük. 

Neked ajánljuk
Ezért sem érdemes bedőlni a fast fashion olcsó csábításának Ez a négy ökocímke biztosan nem átverés A világ országai közül elsőként Izrael betiltja az állati szőrmék kereskedelmét, de sok a kivétel 1 milliárd dolláros összefogás indíthatja be a megújuló befektetéseket a világ elmaradott térségeiben A biogazdálkodás 2050-re egész Európa élelmiszerigényét fedezheti
Tovább a forrásra: zummizeria.hu
Vissza
Hírfolyam