2020. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elgondolkodtató csecsebecsékkel tehetünk a beporzókért

A ZÜMMizéria csapatának célja, hogy szimbolikus ezüst és edzettacél ékszerekkel hívják fel az emberek figyelmét a méhekre és általában a beporzókra, a bevételekből pedig a megóvásukra tett erőfeszítéseket támogassák.

„A ZÜMMizer nyakláncok nem csak stílusosak, de egy nemes ügyet is képviselnek.” Ha az utcán sétálsz, és valaki megkérdezi, hogy mégis „miért a méhek”, akkor máris hatalmas lépést tettél azért, hogy felhívd a figyelmet arra a súlyos válságra, amellyel  az élelmezésünket is biztosító növényvilág fenntartásában oly fontos szerepet játszó apró élőlények szembenéznek – derül ki a Zümmizéria oldalon.

Az oldal üzemeltetői a bevételek 20 százalékát olyan szervezeteknek adják át, amelyek kifejezetten a természet védelmével, a méhekkel, beporzókkal kapcsolatos óvintézkedéseket végeznek.

Ilyen szervezet az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) és a Magyar Madártani Egyesület (MME). Mind a kettőnek az összes bevételt tekintve 10-10%-ot utalnak át minden hónap végén.

Az oldalon nemcsak szemléletformáló ékszereket, ruházati cikkeket és egyéb apróságokat találhatunk, de a blogon a beporzók érdekes világát is közelebbről megismerhetjük. 

Neked ajánljuk
Hamarosan könnyebb lesz a tartós termékek mellett dönteni Ha így csomagolsz, nemcsak meghitt, de fenntartható is lesz az ünnep Bólints rá te is a tudatos fogyasztásra! Önkéntes egyetemisták járvány idején Az Audi is eurómilliárdokat költ az elektromobilitásra
Tovább a forrásra: zummizeria.hu
Vissza
Hírfolyam