2022. július 4., Ulrik
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hazai termékkel a hulladékmentesség útján

A The Sorting Bags márka alapítója, Nemes Iringó az elsők között kínált Magyarországon praktikus és esztétikus megoldásokat az egyszer használatos műanyagok kiváltására törekvőknek, és azóta sem hagyott fel a szemnek és környezetnek is kedves termékek kigondolásával.

Legyen szó zero waste bevásárlásról, az alapanyagok és maradékok környezetbarát tárolásáról, baba- vagy szépségápolásról, a The Sorting Bags portfóliójában mindenre találunk megoldást. 

A hulladékmentes életmód sokaknak végletes és elérhetetlen ideálnak tűnik, pedig a háztartásunk gyökeres felforgatása nélkül, apró, az energiánk és a lehetőségeink szempontjából is fenntartható lépésekben is tehetünk a szemét visszaszorításáért.

Ebben segíthetnek a The Sorting Bags termékei is, amelyek vidámságukkal egy kis mosolyt csempésznek a bevásárlásba, de így karácsonykor akár csomagolásként (és bónusz ajándékként) is szolgálhatnak.

De Iringó nem csak a bevásárlásokra gondol. A főzés utáni rendetlenség felszámolásához például megalkotta a Nemszilvi törlőkendőket, amelyek az eldobható papírok helyett rengetegszer újrahasználhatók. A hűtősapkával pedig az alapanyagok és ételmaradékok lefedéséhez használt celofánt és folpackot lehet kiváltani.

Fotó: The Sorting Bags/facebook.com
Neked ajánljuk
Mi kerüljön a bevásárlókosárba? Vonzó dealek mellett a tudatos döntéseket segítő tippekkel várja a fiatalokat a Diverzum Tudatos használattal megnövelhető a laptopok élettartama Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: nosalty.hu
Vissza
Hírfolyam