2021. január 19., Márió, Sára
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hazai termékkel a hulladékmentesség útján

A The Sorting Bags márka alapítója, Nemes Iringó az elsők között kínált Magyarországon praktikus és esztétikus megoldásokat az egyszer használatos műanyagok kiváltására törekvőknek, és azóta sem hagyott fel a szemnek és környezetnek is kedves termékek kigondolásával.

Legyen szó zero waste bevásárlásról, az alapanyagok és maradékok környezetbarát tárolásáról, baba- vagy szépségápolásról, a The Sorting Bags portfóliójában mindenre találunk megoldást. 

A hulladékmentes életmód sokaknak végletes és elérhetetlen ideálnak tűnik, pedig a háztartásunk gyökeres felforgatása nélkül, apró, az energiánk és a lehetőségeink szempontjából is fenntartható lépésekben is tehetünk a szemét visszaszorításáért.

Ebben segíthetnek a The Sorting Bags termékei is, amelyek vidámságukkal egy kis mosolyt csempésznek a bevásárlásba, de így karácsonykor akár csomagolásként (és bónusz ajándékként) is szolgálhatnak.

De Iringó nem csak a bevásárlásokra gondol. A főzés utáni rendetlenség felszámolásához például megalkotta a Nemszilvi törlőkendőket, amelyek az eldobható papírok helyett rengetegszer újrahasználhatók. A hűtősapkával pedig az alapanyagok és ételmaradékok lefedéséhez használt celofánt és folpackot lehet kiváltani.

Fotó: The Sorting Bags/facebook.com
Neked ajánljuk
Valóban környezetbarát választás az organikus hús? Dánia mutatja az utat a klímabarát élelmiszer-választáshoz Az erdőktől a gardróbokig – új ösvényeken a fenntartható divat felé A zöldülés útján a hazai távhőszolgáltatás Új napelemek segítik a Nemzetközi Űrállomás munkáját
Tovább a forrásra: nosalty.hu
Vissza
Hírfolyam